Kroophold Højer

Kroophold Højer – på Rudbøl Grænsekro 

Tag på Kroophold Højer tæt på den dansk/tyske grænse, og oplev gæstfriheden i grænselandet. Her er der højt til loftet, og masser af muligheder. Den unikke placering betyder at I kan nyde godt af grænsebutikkernes brede udvalg – for det tager maksimalt 10 min til fods at besøge butikkerne.

Placeringen betyder også at I har en unik mulighed for at kombinere 2 oplevelser på en gang. Det er nemlig her at fænomenet Sort sol i Sønderjylland også kan opleves! Kort fortalt er det flere hundrede tusinder af stære i flokke så store af de spærrer for solens lys! En meget speciel oplevelse at tage med hjem.

På Kroophold Højer bliver I trakteret med en yderst lækker 3-retters menu, der er sammensat af køkkenet. Og bagefter bydes der op til til en god gammeldags svingom på dansegulvet. Så kridt skoene og hiv hende med på dansegulvet. Sammen får I en uforglemmelig aften!


Kroophold Højer
 

Oplevelsen på Rudbøl Grænsekro inkluderer: 

  • Lækkert kaffebord inkl. hjemmebagt kringle.
  • Festaften med 3-retters menu og efterfølgende dans
  • Lækkert dobbeltværelse til at overnatte i.
  • Morgenmad i form af lækker brunch
  • Gratis internet
  • Gratis parkering

Kroophold Højer er med check in på ankomstdagen lørdag eftermiddag. Og morgenmadsbrunch serveres søndag formiddag i mellem kl. 09.00 og 10.45. Så for de morgenfriske er der rigeligt med tid en en lille morgen tur rundt i området, inden opholdet afsluttes.

 

Mere om Rudbøl Grænsekro:

Rudbøl Grænsekro lige ligger i nationalpark Vadehavet, hvorfor kroen er oplagt til at opleve Sort Sol i Sønderjylland – som forekommer marts/april og September/oktober. Kroen har en lang historie at fortælle, idet dens historie går helt tilbage til år 1711.

Men kroen er naturligvis opdateret igennem tiden, så den idag fremstår som en moderne kro, med vægt på de klassiske dyder. Og personalet er altid klar til at yde en god service, som der bør og skal være på en god solid kro.
Hvis I har fået lyst til flere oplevelser, står vi her på Living-guide altid klar med en god oplevelse til en god pris. Det er vores mission. Så hvis I er vilde med området, kan et godt bud også være at tage og prøve Gourmetophold Kruså – som også byder på unik stemning.