Kør Lotus Elise Padborg

Kør Lotus Elise Padborg på bane lige over grænsen

Kør Lotus Elise Padborg er for dem som går med en drengdrøm i maven.  For godt nok deler denne lille racerbil navn med en eksotisk blomst. Men der ophører ligheden også. For tag ikke fejl. Denne lille racerbil kan virkelig rykke på en bane, så man skulle tro det var løgn. Så læn dig godt tilbage i sædet og husk selen – for det kommer til at gå stærkt!

Oplevelsen på banen i Padborg er en virkelig oplagt gave for gommen – eller for de friske ungersvende som skal have en tur med drengene. Og der fås virkelig meget for pengene, da der kan vælges imellem et aften event eller et heldags event! Heldags event giver helt op til 6 timers køretid i denne lille heftige bil! Så kan vist selv de mest fartglade blive tilfredsstillet.

Og ikke nok med det! Der køres også et super pole event, hvor det gælder om at sætte hurtigste tid på banen! Det er sådan set bare at få knaldet speederen i bund og give den gas!


Kør Lotus Elise Padborg
 

Kør Lotus Elise Padborg oplevelsen inkluderer: 

  • Prøv en Lotus Elise på en rigtig bane
  • Køredragt, handsker og styrthjelm, samt øvrigt udstyr er inkluderet
  • Forplejning under oplevelsen
  • Grundig instruktion.
  • Aften event giver 3 timer og 20 minutters kørsel
  • Heldags evenr giver helt op til 6 timers kørsel
  • Super Pole-kørsel – kan du sætte den hurtigste tid?

Praktisk information: 
Deltagere skal være mindst 18 år og have gyldigt kørekort. Det er ikke tilladt at være påvirket af alkohol. Instruktørernes beskeder skal efterleves og overholdes, eller medfører det udelukkelse fra Kør Lotus Elise Padborg.

Mere om Padborg Park: 

Selve banen er 2,15 km lang og 12 meter bred. Den har 5 venstresving og en chikane. Banen bruges til daglig af en lang række professionelle motorsportsfolk til test og afprøvning af udstyr. Så måske ser I også drømmebilen?

Her hos Living-guide har vi også andre oplevelser med hurtige biler, hvis I ikke kan få nok. Hvad med fx. Prøv en Ferrari på Jyllandsringen. Mere legendarisk bil findes næppe. Eller hvad med Kør Lamborghini København eller Århus?