Flyv Helikopter

Helikopterflyvning har fascineret mange af os siden vi var små. Nu kan du flyve helikopter og se Danmarks smukke landskaber, fra luften. HeliCompany tilbyder flyvningen med helikopter over hele landet, så du få mulighed for at flyve helikopter på Sjælland, i Jylland eller på Fyn.

Se landskabet fra helikopteren

Helikopterflyvningen giver dig udsyn over landskabet uanset hvor du flyver. Der er nemlig kun vinduespladser, så alle kan se. Og selvom det er smukt at flyve helikopter over sjælland og jylland, syntes vi klar at helikopterflyvningen på Fyn er den smukkeste. Du kan se hele vejen rundt og ser både vand, natur og danmarks smukke broer. F.eks lillebæltsbroen, som du kan gå bridgewalking på. Bridgewalking lillebælt er blevet en af de mest populære oplevelser på Fyn. Så du kan måske kombinere denne helikoptertur på Fyn med en Bridgewalking over lillebælt på samme dag.

Sikkerhed på helikopterflyvningen

HeliCompany har mange års erfaring i at arrangere helikopterflyvning. Og alle deres piloter er naturligvis uddannede og certificerede til helikopterflyvning. Jeres sikkerhed er selvfølgelig det vigtigste, for at helikopterturen er god for både deltagerne, piloten og HeliCompany. Og siden den første helikopter lettede og fløj i 1936 er der sket rigtig meget med udviklingen, så du trygt kan læne dig tilbage og nyde turen med helikopter over Sjælland, Jylland eller Fyn.

Hvor mange kan deltage i helikopterflyvningen

Helikopteren er lavet sådan at turen er for max 3 personer. Hvis der er flere deltagere bliver i delt op i flere hold. På den måde får i også det bedste udsyn så i kan tage en masse flotte billeder af det smukke danske landskab. Landskabet er netop den store oplevelse under flyvningen, så det ville være ærgeligt hvis der var pladser på turen der spærrede for udsynet.

Husk at medbringe et kamera, så du kan forevige dine flotte billeder fra Helikopterflyvningen.


Helikoptertur over jylland, fyn og sjælland, se danmark fra en helikopter
 

Denne oplevelse er meget populær for dem der ikke er bange for højder og elsker action. Til jer kan vi også anbefale en anden populær event, nemlig Bodyflight på Sjælland.