Mexicansk mad Århus

Mexicansk mad Århus  – i samarbejde med Timm Vladimirs køkken

Mexicansk mad Århus udbydes i samarbejde med Timm Vladimirs køkken. Her lærer du alt om det mexicanske køkken og hvilke råvarer man kan bruge, og hvorfor de laver så stærk mad. Længe før det blev på mode at spise street food i de europæiske byer, havde mexicanerne et levende køkken. Her lavede de mad på sjove faconer – med leg i madlavningen og ikke mindst en ordentlig omgang power.

Kurset tager udgangspunkt i det mexicanske køkken. Det betyder for dig som deltager, at du skal lære at lave 4 retter mad. Men du lærer også hvordan du håndterer den ekstremt stærke Habanero chili. Hvordan du marinerer fisk og gris – og endelig hvordan du kan lave lækker hjemmelavet salsa.

Det er derfor ikke uden grund at Mexicansk mad Århus vil give dig et helt nyt syn på madlavning. På dette medrivende kursus på 4 timer, kommer i bagom teknikkerne, den fantastiske smag og vigtigheden af friske råvarer! Friske råvarer er nemlig et af omdrejnings punkterne i det mexicanske køkken.

Men en anden meget vigtig ingrediens er den stærke smag. Så kan du lide at lave eller spise stærk mad, så vil dette kursus uden tvivl vække glæde hos enhver mad entusiast!

Så snyd ikke jer selv for denne “stærke” oplevelse! Her får I et unikt indblik i gastronomiens verden, fra længe før den blev kendt og populær som “street food”.

Mexicansk mad Århus

Denne oplevelse inkluderer: 

    • Et medrivende og levende kursus af Mexicansk mad Århus på hele 4 timer
    • Teknikken bag at lave mexicansk mad. Du er kokken!
    • Forfriskninger i form af Øl, vin, vand, kaffe, te og hjemmelavet lemonade
    • Gratis forklæde til alle deltagerne efter endt kursus
    • Mulighed for at få tilsendt opskrifter på mail efter kurset

Mere om Timm Vladimirs køkken: 

Timm Vladimirs køkken har en vision om at madlavning skal være sjovt! Og derfor vægter de formidling meget højt. Men det betyder også at de gør alt det grove arbejde – så I kan fokusere på alt det sjove i et køkken. Så de skræller kartoflerne – imens du finpudser den opskrift du skal imponere familien med!

Mexicansk mad Århus vil løfte dine gastronomiske evner til nye højder! Hvis du har fået mod på flere madoplevelser kan vi også tilbyde Sushikursus i Århus, som helt sikkert også vil vække glæde. Eller hvad med lære noget om brød til dine nye evner som mexicansk kok på Birks Køkken ?