Vinsmagning i København eller Aarhus hos Kjær Sommerfeldt

Kjær Sommerfeldt – Vinsmagning i Århus, en af de ældste!

Vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt i Århus, er en oplevelse i vinens verden uden sammenligning!

Vinsmagning Århus, og Kjær Sommerfeldt – vinsmagning København, er nogle af de mest populære vinsmagninger i hele landet.

Du får her muligheden for at bestille vinsmagningen i Århus. Men ønsker du at kombinere denne event med f.eks middag, gåtur eller andet andre smagninger, har vi mange muligheder for at fylde en eftermiddag eller aften ud. Se f.eks vores madoplevelser!

Kjær Sommerfeldt er en gammel spiller på vinmarkedet, og levere vin til både private og erhvervslivet. Du kan her på siden bestille en vinsmagning hos dem.

Bestil din egen vinsmagning hos Kjær Sommerfeldt

Men udover at afholde vinsmagninger for private i Århus, afholder de også vinsmagninger som du selv kan være med til at arrangere. Det kan f.eks være for dit eget firma, kollegaer, til et jubilæum, eller andre specielle lejligheder.

Hvis du ønsker at få den mest grundige viden og hvis du forventer at det er virkelige eksperter der fortæller om vinen, så er det helt klart denne vinsmagning, Kjær Sommerfeldt – vinsmagning i Århus, du skal vælge.

Har man deltaget i en vinsmagning hos Danmarks største vineksperter, vinhuset Kjær Sommerfeldt. Så ved man at der altid er gjort enormt meget ud af forberedelsen, så man får både de historiske fortællinger, men også den sidste nye viden om vinen fra de forskellige vinområder der smages vin fra.

Vil du deltage i vinsmagningen?

Er du vinentusiast? Så bør du helt sikkert besøge denne vinsmagning som er tilgængelig i Århus, hos Kjær Sommerfeldt, Aarhus: Skovvejen 2A, 8000 Aarhus C.

Kunderne der har købt denne vinsmagning anbefaler den, og fremhæver den hyggelige stemning der bliver skabt rundt om bordet imens der smages.

Hvad er inkluderet i Kjær Sommerfeldt vinsmagning?:

  • 2-2,5 times vinsmagning.
  • Smagning af 6-8 vine.
  • Lækkert brød og vand mellem smagningerne.
  • Introduktion til at lære, dufte og vurdere vin.
Vinsmagning i Århus

Selvom der kommer flere og flere vinsmagninger på markedet, også i Århus og København hvor Kjær Sommerfeldt afholder deres vinsmagninger, er deres besøgstal til vinsmagningerne kun vokset og vokset.

Deres vinsmagninger har mange gengangere, fordi deres ekspertise indenfor de forskellige vindistrikter er stor.

Vinsmagningen i Århus, kan f.eks være starten på en hyggelig aften i Århus, med efterfølgende besøg på en af Århus mange gode cafeer eller restauranter. Mulighederne i smilets by er uendelige.

Men de starter med en vinsmagning Kjær Sommerfeldt.