Prøv kitesurfing
Kitesurfing i København

Kitesurfing kursus

– Fuld fart og alligevel så afstressende at alle burde gøre det.
Kitesurfing på Amager er en vild og sjov oplevelse. Der er både spænding, natur og masser af adrenalin i kroppen når du suser afsted ud over havet.

Det er et perfekt event til Polterabend i København, eller til dig der overvejer om du skal begynde til Kitesurfing. På Amager kan du prøve Kitesurfing meget billigt og se om det er noget for dig at Kitesurfe.

Når det er det første man gør, når man forlader præsident embedet i USA, må det være fedt! Og det gjorde Obama. Barack Obamas første aktivitet efter at have forladt embedet, var at Kitesurfe, dog ikke på Amager!.

I 10 år har Amager Kiteskole, lært både danske og udenlandske kitesurfere om kitesurfing.

I mere end 600 år har kitesurfing været brugt i Kina. Vi var lidt mere sløve i det, og fik først smag for kitesurfing i 90érne. Men det er kommet for at blive, for sporten er kun blevet mere og mere populær siden det kom til Danmark.

Kitesurfing giver dig følelsen af frihed og følelsen af at være i live. Det er helt klart en oplevelse der skal prøves. Fuld fart, spænding og action, samtidigt med at det er vanvittigt sjovt. Hvad mere kan man forlange af en oplevelse.

Oplevelsen med Kitesurfing på Amager indeholder:

  • 2 timers kursus.
  • Indledende øvelser på land.
  • Våddragt.
  • Alt kitesurfingudstyr, som skal bruges til kurset.
  • Undervisning af certificeret og erfaren kitesurfinginstruktør.
  • Gennemgang af de vigtigste kitesurfingprincipper, teknikker og sikkerhedsregler.
  • Sjove øvelser i vandet, fx bodydraging.

Sikkerhed

Kitesurfing instruktørene har alle mange års erfaring og både instruktørerne og klubben er certificerede, så du er sikker på at du får den bedste vejledning og instruktion, når du Kitesurfer i København.

Det er altid rart at vide at man er i gode hænder når det skal gå stærkt på vandet!

Kitesurfing kursus i København, på Amager. Besøg Amager Kitesurfing skole

 

 

Faktisk er vi så heldige, at vi også kan tilbyde mange andre gode tilbud fra holdet bag Amager Kitesurfing skole. For igennem deres firma Frozen Palm Tree, er det faktisk muligt at blive undervist i Kitesurfing i Århus, på Fyn eller i København. Du kan besøge deres side og se om der er noget for dig.

Hele holdet er meget professionelt og kan varmt anbefales hvis du vil med på et hold, eller måske har et hold, der gerne vil prøve at Kitesurfe, i Århus, København eller på Fyn.