Hot Yoga Århus tilbyder introduktion til denne fantastiske motionsform

Hot Yoga Århus

Hot Yoga i Århus er Yoga hvor der er varmt. Hot Yoga er en helt speciel form for yoga og en helt fantastisk oplevelse. Temperaturen i salen er 40 grader, og du kan virkelig mærke kroppen arbejde. Hot Yoga Århus tilbyder denne fantastiske trænings form i dejlige Yoga lokaler.

Mens sveden pibler, bliver du udfordret med forskellige øvelser og yogastillinger.

Hot Yoga Århus er et yoga studie der ligger lige midt i Århus, som tilbyder pilates og yoga under høje temperaturer. Der er kun ansat erfarne og dygtige instruktører. Instruktørerne er vant til alt fra begyndere til øvede deltagere på holdene, så der bliver taget hensyn til dit niveau og eventuelle fysiske begrænsninger.

Hot Yoga Århus pakken

Med denne oplevelse får 14 dages fri træning, hvor du kan vælge mellem Hot Yoga, Hot Pilates og Hot Yin.

Der er mulighed for at leje en yogamåtte fra gang til gang.

Du kan læse mere om Hot Yoga Århus, hvis du er blevet interesseret i oplevelsen.


Hot Yoga Århus
 

Hvad er hot yoga?

Hot yoga i Århus, er en speciel form for yoga udført i et meget varmt og fugtigt studie. Der er mange forskellige typer af hot yoga. Bl.a. Bikram hot yoga. I bikram opvarmes rummet til ca. 40 grader og har en luftfugtighed på 40 procent. De tilbyder også Bikram hos Hot Yoga Århus.

Bikram hot yoga i Århus er et 90-minutters program, der består af en række forskellige stående stillinger, og en række udstræknings øvelser. Stillingerne sørger for, at du får gennemarbejdet alle større muskelgrupper. De krævende øvelser og varmen er designet til at øge din puls og træne dine muskler.

Forskere undersøger stadig fordele og ulemper ved hot yoga, herunder dens virkninger på kropsfedt og hjertesundhed.

Hot yoga er ikke for alle. Øvelsernes intensitet og de varme temperaturer har potentiale til at forsage varmelaterede sygdomme. Har du nogle sundhedsmæssige problemer, eller er du gravid, bør du konsultere en læge, inden du prøver hot yoga.

Hot Yoga Århus anbefaler at man ikke dyrker hot yoga, hvis du lider af en af følgende:

Hjerte sygdom.

Problemer med udtørring.

Varmeintolerans.

Tidligere tilfælde af varmelateret sygdom (såsom hedeslag).

Uanset om du har sundhedsmæssige problemer eller ej, skal du sørge for at drikke rigeligt med vand før, under og efter din træning. Stop hvis du føler dig svimmel eller syg på nogen måde.

 

Godt at vide om Hot Yoga

Gennem hot yoga, forbedre du både din styrke, din fleksibelitet, udholdenhed og balance. Altså er det overordnet set en meget alsidig træningsform. Din kordinationsevne, samt koncentrationsevnen bliver også udfordret, og hjælper derfor ikke kun muskler og krop, men også hjerne og sind.

Forskere undersøger indvirkningen af yoga på udøvernes blodcirkulation og eventuel lindring af kroniske lidelser, som f.eks. rygsmerter.

Århus Hot Yoga er placeret på Havnegade i Århus, og har mange års erfaring med både almindelig og hot yoga, samt pilates og alt andet der relaterer.

Bestil oplevelsen

Vil du prøve kræfter med Hot Yoga i Århus? Så klik ind og bestil 14 dages ubegrænset hot yoga.

 

Hot Yoga Århus

 


Vil du se hvad du ellers kan opleve i Aarhus?

Er yoga ikke lige noget for dig? Så se her vores oversigt over ting, du ellers kan opleve i Århus og omegn.

Ølsmagninger i Århus

Ginsmagninger i Århus

Vinsmagning i Århus

Whiskysmagning i Århus

Madoplevelser i Århus

 

God fornøjelse med alle de fantastiske oplevelser, som Århus har at byde på!