Romsmagning i Aarhus hos Highlanders Bar

Romsmagning i Aarhus hos Highlanders Bar

Rom er en af de typer spiritus vi alle har stiftet bekendtskab med i et eller andet omfang, på et eller andet tidspunkt. Men hvornår har du sidst drukket en rigtig god rom? Så tag til romsmagning i Aarhus hos Highlanders Bar.

Vil du lære mere om drikken, udvide dit drinks-repertoire, og måske finde din nye yndlingsrom? Så er denne smagning i Aarhus af kvalitets rom den rigtige oplevelse for dig.

Klik her for at bestille eller læse mere: Romsmagning i Aarhus hos Highlanders Bar.

Med i denne romsmagning får du:

  • Cirka 2 timers romsmagning
  • 5 forskellige rom, fra Highlanders Bar enorme udvalg
  • Inspiration, rådgivning og fortællinger om de forskellige rom
  • Rig mulighed for at fortsætte aftenen, og gå på opdagelse i Highlanders Bars enorme udvalg


Romsmagning i Aarhus hos Highlanders Bar

Mere om romsmagning 

Rom er som sagt meget mere end den Captain Morgan du blander med cola. Der er en lang og utrolig historie bag drikken, der stammer fra Caribien. Vil du lære meget mere om rom, og finde din nye yndlings, så er en romsmagning i Aarhus et godt sted at starte.

Hvad end du tænker: ”Jeg hader rom”, du er nysgerrig på drikken eller du er en erfaren romekspert, så kan du få en stor smagsoplevelse, prøve en ny rom, eller lære noget nyt omkring den fantastiske drik.

Udover at smage en masse dejlig rom, får du som sagt også ny viden, historier og fun facts. Vidste du f.eks. at britiske søfolk i 1700-tallet fik udbetalt en del af deres løn i rom?

Mere om Highlanders Bar:

Baren ligger i Aarhus, og tilbyder meget mere end bare romsmagning. I baren er den gode stemning altid i højsædet, og gæsterne er i kompetente hænder, hvis de bare ønsker at læne sig tilbage og nyde en drink i godt selskab.

Ud over romsmagning i Aarhus, tilbyder Highlanders også meget andet. Lige fra ølsmagning, til whisky- og ginsmagning. Det kan du læse mere om her:

Ølsmagning i Aarhus Highlanders Bar

Whiskysmagning i Aarhus Highlanders Bar

Ginsmagning i Aarhus Highlanders Bar

Baren er utrolig velassorteret, og har mere end 200 forskellige slags whisky, 100 forskellige slags rom, og mindst 80 forskellige øl – så der er i hvert fald nok at tage af, hvis man ønsker sig en god aften i byen.

God fornøjelse med romsmagningen!