Flødebollekursus Fyn

Flødebollekursus Fyn – hos Det Søde Liv 

Man skal ikke meget længere end 100 år tilbage, for at finde en tid hvor denne lækre søde spise ikke var at finde i Danmark. Flødebollekursus Fyn tager heldigvis ikke 100 år om at lære dig hvordan. I løbet af de 2,5 time som kurset tager, lærer du alt hvad du faktisk har behov for. Og tro os – det er ikke helt ligegyldigt hvor længe du pisker skummet, eller smelter chokoladen. Det er en kunst.


Flødebollekursus Fyn
Men når først man får taget på det – så stiger glæden også ved at kunne. Prøv at tænk dig næste gang at I har kom sammen i familien? Det kunne være dig, der kom med den lækre dessert!
På Flødebollekursus Fyn får du også lov til at eksperimentere, så du kan finde din eller familien helt egen personlige favorit smag! Hvem ved…Måske var den noget anderledes i forhold til det du havde forestillet dig det?

Oplevelsen kan selvfølgelig også købes som gavekort. Dermed er det en oplagt gaveide, som kan bruges til næsten alle lejligheder. Og deltageren får fuldstændig valgfrihed i forhold til hvornår det skal finde sted.

 

Oplevelsen hos Det Søde Liv inkluderer: 

  • Flødebollekursus Fyn varer ialt 2,5 time
  • Du laver selv i mellem 8 og 10 flødeboller – find din favorit!
  • Lær hvordan du tempererer chokoladen og hvordan man laver flødebolleskum
  • Det færdige resultat skal naturligvis dekoreres
  • De flødeboller du fremstiller er naturligvis dine til at tage med hjem
  • Der er kaffe, te og vand under kurset.
  • De anvendte opskrifter kan beholdes til ejendom efter endt kursus

 

Mere om Det Søde Liv: 

Flødebollekursus Fyn hører hjemme i Vester Skerninge, hvor man siden 1994 har udbredt viden og kendskab til kunsten at skabe den gode flødebolle. Missionen er at er at gøre oplevelsen til en nem og hyggelig oplevelse for hele familien.

Har I fået lyst til flere gode smags oplevelser, så er I kommet til det rigtige sted. Vi har samlet alle de bedste. For eksempel kan vi klart anbefale Kaffekursus Århus hos La Cabra, som nærmest er en oplagt partner til den søde tand. Eller hvad med Bøf og Bajere, hvis det skal være lidt i den anden grøft?