Faldskærmsudspring Aars

Faldskærmsudspring Aars – Tanddemspring hos Nordjysk Faldskærmsklub

Nogen gange trænger man bare til forandring. Faldskærmsudspring Aars kan hjælpe dig med den forandring. For her i den lille nordjyske by kun ca. 35 minutters kørsel fra Ålborg ligger Nordjysk Faldskærmsklub. Og hvad kan de så tilbyde? Jo, såmænd bare en meget vild rutchebanetur fra 4000 meters højde. Og tag ikke fejl. Dit liv bliver forandret på de 4000 meter, det tør vi godt garantere.

Sammen med en kompetent og professionel instruktør oplever du på Faldskærmsudspring Aars hele dit register af følelser. Du finder gys, gru, skræk – men også lykke, glæde og en følelse af at være uovervindelig. Og hvis du formår at tøjre disse føleser, og bruge dem konstruktivt i dit fremtidige liv. Så har du forandret dit liv.


Faldskærmsudspring Aars
 

Oplevelsen er helt perfekt for dig som trænger til at give livet et los bagi. Komme ud – prøve noget – gøre noget. Og naturligvis kan vi også tilbyde at denne oplevelse kan købes som et gavekort, hvis du kender en som virkelig trænger til en fed oplevelse! Så snyd ikke jer selv. Tag livet tilbage – book nu!

 

Oplevelsen hos Nordjysk Faldskærmsklub inkluderer: 

  • Instruktion inden afgang på 20 minutter
  • I flyver i ca 20 minutters inden der springes på Faldskærmsudspring Aars
  • Totalt frit fald i omkring 30 til 50 sekunder
  • Verdens bedste panorama udsigt i 5 til 6 minutter, når skærmen er foldet ud
  • Certifikat/diplom.
  • Alt nødvendigt udstyr er med i prisen

Vidste du at den forhenværende amerikanske præsident George W. Bush som 90-årig sprang tandemspring, efter at have fået det i fødselsdagsgave? Verdens ældste tandemspringer er 103 år. Og det var hendes nr 2 spring. Hun sprang første gang som 100-årig. Så det er aldrig for sent at prøve.

 

Mere om Nordjysk Faldskærmsklub: 

Klubben er stiftet i 1966 som en af de første i Danmark. Det gør også at Faldskærmsudspring Aars bliver en god og meget sikker oplevelse for dig. For de mange års erfaring spiller virkelig ind. Og naturligvis er alle instruktører uddannede. Og desuden er klubben også medlem af Dansk Faldskærms Union.

Hvis I har fået mod på flere oplevelser kan du jo altid prøve om du tør prøve kræfter med Spring faldskærm Herning – hvor du springer solo. Eller hvis det skal være fart på jorden, kunne Kør Gokart i Racehall Århus også være en mulighed for jer.