Flyv helikopter Herning

Flyv helikopter Herning – i samarbejde med Herning Helicopters

Savner I et hurtig afbræk fra hverdagen? En oplevelse som hurtig kan planlægges? Så er Flyv helikopter Herning et rigtigt godt bud på jeres lille afbræk. Med start fra 8 forskellige byer i Jylland, er denne oplevelse meget fleksibel – og kan derfor meget hurtigt planlægges.
Her behøver I ikke være nervøse for hvem der får vinduespladsen. For her bliver rigeligt at se på, da udsigten fra en helikopter er fænomenal. Og når I hænger deroppe i luften med Flyv helikopter Herning, så kan det også været at I kan se nogen der går Bridgewalking Lillebælt, som er en af vores allermest populære oplevelser. Og da en helikopter flyver helt op til 200 km/t, så dækkes meget hurtigt et stort område


Flyv helikopter Herning
 

Der kan deltage op til 3 personer per tur, udover piloten. Så her er rigeligt mulighed for at give en dejlig oplevelse til familien, en kommende konfirmand eller bare den vigtigste person i dit liv lige nu. Og naturligvis kan oplevelsen også købes som et gavekort, så kan deltageren 100% selv bestemme hvornår han eller hun vil prøve denne oplevelse

 

Oplevelsen med Herning Helicopters inkluderer: 

  • En lækkert tur på ialt 10 minutter
  • Turstart fra 8 forskellige byer med Flyv helikopter Herning.
  • Meget fleksibel oplevelse da stort område dækkes
  • Wifi ombord på helikopteren

Børn over 3 år er også velkomne gæster, blot de er fastspændt til eget sæde. Børn under 10 år kun ifølge med voksen ledsager. På grund at kapaciteten er max vægt 100 kg per deltager.

 

Mere om Herning Helicopters: 

Flyv helikopter Herning brænder for at give deres gæster en uforglemmelig oplevelse under mottoet “din destination er vores destination”. Alle piloter er topprofessionelle, hvilket er jeres garanti for en unik oplevelse.

Og hvis helikopter ikke lige er det I drømmer om, kan vi også varmt anbefale Kanotur i Silkeborg med luksuspakke, der også sikrer jer en virkelig dejlig oplevelse for hele familien.