Ansigtsbehandling Aarhus

Ansigtsbehandling Aarhus – hos Helle Thorup

Har din mail og tilhørende opgaveliste vokset dig langt over hovedet? Spær din kalender i 1,5 time med Ansigtsbehandling Aarhus – og tag simpelthen en pause fra opgaverne. Du vil takke dig selv for det senere. Dit ansigt er dit spejl imod verden, så når du føler dig stresset og udbrændt, så vil du reflektere det til din omverden. Og stress har det med at smitte. Vi render rundt uden egentligt at bruge tiden på det der betyder noget for os – eller for vores virksomhed.


Ansigtsbehandling Aarhus

Den lille pause med Ansigtsbehandling Aarhus tager udgangspunkt i den enkelte deltager. Både med personlig maske, men også med en analyse af din hud. På den måde sikres bedst mulig resultat for hver enkelt. Der er som vi ser det, faktisk ikke nogen dårlige ting ved at vælge sig selv først for en gang skyld.
Oplevelsen kan naturligvis også købes som et gavekort. På den måde kan du dele din glæde til andre. Og deltageren har på den måde fuld kontrol over hvornår han eller hende har brug for en personlig pause.

 

Oplevelsen hos Helle Thorup inkluderer: 

  • Ialt 75 minutters Ansigtsbehandling Aarhus
  • Personlig analyse af din hud
  • Yderligere afrens i form af peeling+dybderens.
  • Dine bryn formes
  • Ansigts-, skuldre, nakke og decolleté-massage.
  • Ømme hænder ? Naturligvis også håndmassage.
  • Maske til din hudtype.
  • Afsluttende serum og cremer.
  • Personligt valg af produkter og vejledning omkring dette

Vidste du at mennesket har hele 40 knogler i ansigtet – det er dem som gør os i stand til at kommunikere med hinanden? Vidste du også at vi har samme antal knogler i halsen som en giraf? Grunden til at giraffen er så langhalset skyldes simpelthen at den har længere knogler.

 

Mere om Helle Thorup: 

Helle Thorup er uddannet fra Murad Medical Spa i Los Angeles. Og det er også her hun har håndplukket alt sit personale fra. Det giver en unik professionalisme blandt alle de ansatte. Helle har i mange år været toneangivende i branchen – hvilket bevidnes af over 30 år erfaring siden den første start i 1984.

Her hos Living-guide.dk er det vores mission at finde de bedste oplevelser til jer, til de bedste priser. Derfor kan vi blandt andet også tilbyde fx. Hot Yoga Århus, som er en anderledes måde at dyrke yoga på. Eller hvad med at tage et komplet Spaophold på Hotel Thinggard?