Prøv Virtual Reality – VR Live

Prøv Virtual Reality i Århus eller København live! En vild spændende og på mange måder grænseoverskridende oplevelse. Virtual Reality er bestemt kommet for at blive, og med de fede muligheder der er kommet, bliver du helt sikkert bidt af at prøve Virtual reality i Århus eller København.

Spillet føles helt som at være der selv. Det er vanvittigt livagtigt at spille Virtual Reality, men heldigvis er det bare for sjov! Det gør ikke ondt, men følelse af at være der er fuldstændig livagtig.

Hos Limitless VR er virtual reality ikke længere bare en visuel oplevelse for synssanserne, men en oplevelse for hele kroppen.
Med vores avancerede VR trædemøller, kaldet en Virtualizer, kan du bevæge dig rundt i alle retninger, i hele 360 grader.

Virtual Reality i Århus og København indeholder:

Introduktion til virtual reality.

  • 25 minutters spilletid.
  • Mange forskellige spil at vælge imellem.
  • I kan spille op til 5 personer af gangen.
  • Mulighed for at hænge ud i loungeområdet før og efter oplevelsen

Du kan også se en af vores andre udbydere af VR Live i København Her!


Virtual Reality i Århus eller København
 

Både Århus og København har også mange andre spændende oplevelser at byde på. F.eks en masse sjove muligheder til en polterabend i København. En hyggelig ølsmagning i Århus, eller en gang Hot Yoga i Århus, mulighederne er mange, og hvis du er på udkig efter en oplevelse du kan give som gavekort, finder du her gavekort til mere end 300 forskellige oplevelser i hele Danmark.

Faktisk er der også en del af oplevelserne der gælder i Sverige. F.eks dette Romantiske kæresteophold i Ystad!

Vil du gerne ud og opleve verden sammen med kæresten eller en ven, har vi et rigtigt godt rejsemagasin, som opdateres flere gange om ugen. Der kan du finde, billige rejser, storbyferie, afbudsrejser og meget mere spændende for de rejselystne.