Paragliding Værløse

Paragliding Værløse – i samarbejde med Airwave Paragliding School

Paragliding Værløse kan være det alternativ du leder efter, hvis du aldrig har turde springe i rigtig faldskærm. For her bruges også letvægtsskærme. Men fremfor at hoppe på et fly – og springe ud fra 1000 meters højde – skal man i Paragliding Værløse selv skabe sin opdrift.
Man sætter simpelthen fart på ved at løbe så stærkt du kan, imens du har fastspændt en paraglider på ryggen. Og når du har fart nok på så letter man – og bliver løftet op i luften. I starten vil du afhængig af hvor lærenem du er, kunne forventet at svæve 3 til 4 meter over jorden. Men højere op er også muligt, efterhånden som du får taget på det.


Paragliding Værløse
 

Oplevelsen kan prøves at stort set alle som har et normalt helbred. Så hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med en lidt anderledes form for spænding, så kunne dette helt sikkert været noget for dig. Oplevelsen kan også gives som gavekort, og er dermed oplagt som en gave til ham eller hende du holder af.

Oplevelsen med Airwave Paragliding School inkluderer: 

  • Grunding introduktion til hvilket udstyr man bruger, og sporten som heldhed
  • Alt nødvendigt udstyr til Paragliding Værløse er inkluderet i prisen
  • Selvstændig paragliding i op til 4 timer
  • Certificerede paraglider instruktører under hele forløbet

Deltagere skal være mindst 15 år, dog kræver det skriftlig tilladelse fra værge eller forælder, såfremt deltager er under 18 år. Normalt helbred kræves.

 

Mere om Airwave Paragliding School: 

Klubben er stiftet i 2005 og har altid haft stort fokus på sikkerheden og uddannelsen af instruktører på Paragliding Værløse – og i klubben værdsætter og dyrker man det gode sammenhold som en grundsten blandt deltagerne.
Hvis I har fået lyst til flere oplevelser kan vi også tilbyde Flyv luftballon, som også har nogen af de samme kvaliteter med en unikt udsigt i et roligt tempo. Eller hvad med Kiteskole på Amager, hvis det skal involvere lidt mere action?