Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Et spaophold på Marienlyst Strandhotel giver dig et frisk pust og og en pause fra stress og jag!

Trænger du, eller en du kender, til forkælelse og afslapning, vil det rette spaophold dække denne trang. Der findes flere forskellige typer af spaophold i både Danmark og vores nabolande. Du kan læse mere om forskellige spaophold og ferier. I Helsingør ligger spaophold og ferier, der siden 1861 har sørget for afslappende og luksuriøse omgivelser til både kongelige og os andre.

Hvad består spaopholdet af

Et spaophold på Danmarks største strandhotel, Marienlyst Strandhotel, er ren forkælelse for både dig og en du holder af. På opholdet kan du nyde omgivelserne, spaens utallige faciliteter, maden, svømmeture i havet og slappe helt af med god samvittighed. 

Marienlyst Strandhotel ligger et stenkast fra vandet på Nordsjælland. Spaen er 1.600 kvadratmeter stor og er til dig, der sætter pris på klassiske spafaciliteter og gamle badetraditioner, hvor du har mulighed for at blive tættere med dig selv og naturen. 

Hos spaophold og ferier tilbyder de 10 forskellige slags spabehandlinger, hvor der bliver gjort brug af naturlige produkter fra blandt andet fra danske Karmameju. På dit ophold har du mulighed for at bestille disse behandlinger, så du kan se frem til flere luksuriøse og afslappende oplevelser under dit ophold. Derudover har du også fri adgang til Marienlyst Strandspas motionsrum og yogafaciliteter. 

Har du kun tid til én spa dag?

Virker det for uoverskueligt at bestille et helt ophold, og har du blot behov for at komme væk fra hverdagen i et par timer, er dagsspa måske mere noget for dig. Dagsspaen tilbyder netop, at du kan komme væk i et par timer, inden hverdagen står og banker på igen. 

Du kan tage på spaophold hos Marienlyst Strandhotel alene, med kæresten, veninden eller vennen eller som en større gruppe, dine behov for din næste spaoplevelse skal Marienlyst Strandhotel nok få dækket, så de kan være klar til at byde dig velkommen ved vandet. 

Er du interesseret i at læse mere om Marienlyst Strandhotel, eller deres spa-oplevelser?

Spaophold hos Marienlyst Strandhotel

Hvilket slags spaophold skal du tage på?

Står du og overvejer, hvor du skal hen for at flygte lidt fra hverdagen? Eller kender du en, der netop trænger til dette? Så er et spaophold et godt bud. Der findes flere slags weekendture og oplevelser, der vil gavne disse behov. Men der findes flere muligheder, og derfor kan det virke uoverskueligt at skulle til at booke det rette spaophold. 

Inden du booker dit spaophold, skal du gøre op med dig selv, om det er motion, god mad eller selve spabadet du er interesseret i. Herefter kan du undersøge de forskellige hoteller, og se hvad de tilbyder. Er du interesseret i lidt af det hele? Så skal du booke dit næste ophold på Marienlyst Strandhotel, eller deres spa-oplevelser, der både tilbyder god mad, stort nyrenoveret spa med flere faciliteter og udsøgte omgivelser. 

Et spaophold skal være helt afslappende, og være noget du lige præcis har lyst til. Vær derfor opmærksom på, hvad du søger i dit ophold inden, du booker. Selvom, der findes utallige muligheder på opholdet, skal du dog passe på med ikke at sætte for meget på programmet. Gør du det, glemmer måske du at have de pusterum, du normalt ikke har i hverdagen.