Golf Hobro

Golf Hobro – inklusiv gourmet middag på Hotel Amerika

Vi forestiller os at du er en rigtig livsnyder. En som sætter pris på en god mad oplevelse, og hvor du kan praktisere din hobby Golf Hobro, i en samlet pakke? Du kan godt stoppe din søgning, for vi har oplevelsen lige her! Her får du simpelthen det bedste fra 2 verdener.
Når du overnatter her, så bliver du kort sagt forkælet. Efter en dejlig dag ude på banen, kan I vende tilbage til hotellet og nyde en 3 retters gourmetmiddag. Og vælger I mere end 1 overnatning, så gælder oplevelsen alle dage. Altså en 3-retters menu hver aften!Golf Hobro

Så hvis du syntes du passer i denne målgruppe, eller I er et par venner. Så tøv ikke. Bestil her og få en på opleveren. Og naturligvis kan oplevelsen bestilles som et gavekort. På den måde kan modtageren helt selv bestemme hvornår det skal finde sted. Vi kan ærligt talt ikke finde på nogen undskylding for ikke at komme afsted

 

Oplevelsen på Hotel Amerika inkluderer: 

  • Overnatning for 2 personer på Golf Hobro i 1,2 eller 3 nætter.
  • Vildt lækker 3 retters menu for hver overnatning der foretages.
  • Konge om aftenen. Prins om morgenen. Naturligvis morgenbuffet til hver overnatning.
  • Greenfee inkluderet i forhold til antal overnatninger.
  • Gratis trådløst internet.
  • Parkering inkluderet i prisen
  • 1 flaske mousserende vin, frisk frugt og chokolade på værelset ved ankomst.

Vidste du at der er blevet spillet golf på månen? Det skete 6 Februar 1967 i forbindelse med en ekspedition.

Mere om Hotel Amerika: 

Midt i Østerskoven i Nordjylland finder du Golf Hobro. Hotellet har 68 værelser og øvrige faciliteter er holdt i en en høj standard.

Visionen er at gæsterne skal opleve hotellet som en slags refugium, hvor der er tid til hinanden, tid til at fordybe sig og mærke efter. Placeringen og indretningen er således nøje tilrettelagt til at understøtte dette. Naturen omkring hotellet er derfor særdeles fantastisk. Store bøgetræer, vandløb, krat og en uforglemmelig udsigt ud over Mariager Fjord.

Her hos Living-guide er vores mission, at finde de bedste og billigste oplevelser til jer. Hvis du elsker roen og naturen, kan vi anbefale at prøve Kanotur i Silkeborg med luksuspakke – men hvis tankerne går mere på noget til ganen, så ligger Whiskeysmagning hos Thy Whiskey ikke langt derfra.