Ølsmagning og Rundvisning hos Grauballe Bryghus

Rundvisning og ølsmagning hos Grauballe Bryghus

Tag på en guidet rundvisning på Grauballe Bryghus i Silkeborg, og prøv herefter de forskellige øl under Grauballe Bryghus ølsmagning.

På denne oplevelse bliver i først vist rundt i bryggeriet, og går mellem tankene, der brygger de forskellige slags øl. Når i bliver vist rundt, og får fortalt om de forskellige øl der bliver brygget, begynder i nok at føle tørst undervejs. Fortvivl ej, for det er snart tid til ølsmagningen!

Med i oplevelsen Grauballe Bryghus Ølsmagning får i:

  • Spændende rundvisning i bryggeriet
  • I smager på 8 forskellige øl undervejs
  • Fortællinger, information og spændende historier omkring ølbrygning og Grauballe Bryghus
  • Mulighed for at stille spørgsmål og købe øl med hjem efterfølgende

Vælger du Grauballe Bryghus ølsmagning får du altså både lov til at smage dejlig øl, og et unikt indblik i hvordan man brygger øl.
Grauballe Bryghus ølsmagning og rundvisning

 

Mere om Grauballe Bryghus Ølsmagning

Grauballe Bryghus var et af de første mikrobryggerier i Danmark. Bryggeriet blev startet i 2002, da grundlæggerne William og Else købte et nedlagt landbrug tæt ved Silkeborg. Siden da er der løbet meget vand gennem åen, og meget øl gennem tankene, og Grauballe Bryghus er i dag et meget anerkendt mikrobryggeri, der har vundet flere priser for deres fantastiske øl. F.eks. i 2006, hvor de i et samarbejde med Thisted Bryghus vandt prisen for Danmarks Bedste Pilsner, for øllen ”Triple”.

Grauballe Bryghus var nødt til at flytte lokaler i 2013, for at få plads til at brygge mere øl. Større lokaler har dog ikke ændret på værdierne for bryggeriet. Deres værdier er stadig ægthed og godt håndværk.

Der er fokus på gode og hovedsageligt lokale råvarer. Der arbejdes for at både malt, humle og Silkeborgs dejlige rene vand er af højeste kvalitet.

Vil du vide mere? Så klik for at læse mere eller bestille ølsmagning hos Grauballe Bryghus.

Leder du efter ølsmagninger andre steder?

Her på siden har vi heldigvis samlet ølsmagninger fra hele landet!

Ølsmagning i København

Ølsmagning i Århus

Ølsmagning på Fyn

Ølsmagning i Kolding

Vi håber du kan finde hvad du søger – og ønsker dig god fornøjelse med din næste ølsmagning!