Kurophold

Kurophold i ren luksus

Et kurophold på Skodsborg er den reneste luksus du kan forestille dig! Der er så meget afslapning, luksus og lækkerier at man tror man er med i den drøm.

Historien om Kurophold Skodsborg er helt fantastisk og enestående. Bygningerne er nogle af de smukkeste i landet, og omgivelserne er bare utrolige.

Kort sagt, Skodsborg kurophold har det hele! Plus meget mere.

Hvad er Kurophold Skodsborg?:

  • 1 overnatning i standardværelse med dobbeltseng
  • 3-retters middag i The Brasserie
  • Morgenbord med udsigt over Øresund
  • Fri adgang til Spa- & Fitnesscenter
  • Badekåbe & slippers
  • Wifi & parkering
  • Pudemenu samt allergivenlige dyner & puder

Derudover er der hele oplevelsen. Lad os starte med Skodsborgs historie. Den har været ejet af Kong Frederik VII, fra 1857. Han brugte landstedet, som kurophold Skodsborg var dengang, til at holde ferier sammen med sin kone Grevinde Danner.

Derudover er der selve oplevelsen. F.eks i Spaafdelingen. Den er tegnet af Henning Larsen Architects, og har vundet flere store priser. Henning Larsen Architects har stået bag nogle af de største Spa og kursteder i hele Skandinavien. Blandt andet er det dem der har tegnet Hotel Alsik som er Danmarks største Spahotel. Så du er sikker på at når du træder indenfor til en dag, weekend eller uge i afslapningens tegn, ja så er det kræset for alle detaljer. Det er en gennemført oplevelse og et af de bedste Kurophold du kan få i hele Skandinavien.


Kurophold med kæresten
 

Trænger du til at “hive stikket” og lukke helt ned i en weekend eller en uge, er Kurhotel Skodsborg det helt rigtige sted. Der er rolige omgivelser, kompetent personale, masser af bade og afslappende steder du kan være. Skodsborg kurhotel bliver ofte anbefalet til, og brugt af, stressramte personer.

Hiv stikket, tag en slapper og giv dig selv den bedste gave i livet. En tur hvor tempoet er gået helt i stå!