Spring faldskærm Viborg

Spring faldskærm Viborg – et tandemspring i samarbejde med Skydive

Hvis du er typen som elsker spænding, så er Spring faldskærm Viborg helt sikkert en oplevelse som appellerer til dig. For her oplever du det hele. Spændingen som stiger imens flyveren langsomt kommer op til udsprings højden.
Spændingen når det sidste tjek lige foretages inden udspringet. Farten når der springes – og det frie fald på omtrent 55-60 sekunder opleves. For naturligvis ikke at tale om den fantastiske panorama udsigt, du bagefter oplever i det 5 til 6 minutters lange udspring med skærmen slået ud på Spring faldskærm Viborg. Du kommer i den grad til at mærke suset, adrenalinen og livet. For din puls kommer til at banke derudaf med 100 kilometer i timen.Spring faldskærm Viborg
 

Oplevelsen er perfekt til ham eller hende der bare ikke kan få nok af fart og spænding. Og naturligvis kan oplevelsen også købes som et gavekort. Så har deltageren fuld kontrol over hvornår oplevelsen skal finde sted.

 

Oplevelsen på Skydive Viborg inkluderer: 

  • Velforberedt instruktion på ialt 30 minutter forud for Spring faldskærm Viborg
  • Flyveturen op til springhøjden tager omtrent 20 minutter
  • Et suverænt frit fald på ialt 55 til 60 sekunder
  • En fænomenal udsigt over en af Danmarks ældste byer på op til 5 minutter
  • Udstyr til oplevelsen er inkluderet i prisen

Deltageren må maksimalt veje 100 kg, og må naturligvis ikke være påvirket af alkohol eller andre stoffer. Da springet er stærkt afhængig af vejret, anbefales det at kontrollere udsigten helt op til oplevelsen skal finde sted.

 

Mere om Skydive Viborg: 

Spring faldskærm Viborg hører selvsagt hjemme i byen af samme navn. Her har man siden 1968 sprunget fra flyver. Klubben har moderne faciliteter og godt udstyr. Alle instruktører er naturligvis uddannede. Klubben har både konkurrence springere, professionelle springere og nye springere.
Har i fået mod på flere oplevelser der giver et kick, så kan vi også varmt anbefale Kø Gokart i Racehall Århus – som også har fart på. Eller hvis det skal være lidt vildere, så må I bare prøve Kør Audi R8 Aarhus.