Falkenberg Strandbad

Luksus spaophold på Falkenberg Strandbad for to romantikere! 

Direkte ned til vandet ligger det svenske Falkenberg Strandbad. Her kan I nyde et lækkert og afslappende spaophold for to personer. I kan under hele jeres ophold opleve den smukke udsigt af Kattegat fra både spaafdelingen og jeres værelse, og se hvordan solens stråler spejler sig i det dybe blå hav og bølgerne krusen. Alt imens I tager en svømmetur i poolen eller slapper af i den varme spa. Falkenberg Strandbad er uden tvivl et af Sveriges allerbedste spahoteller.

Idyllisk spaophold inklusiv middag

Hvis I booker et spaophold hos Falkenberg Strandbad, er I garanteret et helt døgn i rolige omgivelser, som kan give fornyet energi og et afbræk fra hverdagen. I ankommer fra kl. 15, hvor en medarbejder fra Falkenberg Strandbad vil hjælpe jer med at tjekke ind og guide jer til jeres værelse. Dernæst har I ubegrænset adgang til spaen såvel som alle de andre aktiviteter på Falkenberg Strandbad helt til kl. 11 den næste dag. Udover spaafdelingen tilbyder spahotellet nemlig også motionsrum, yoga og selvfølgelig gåture langs vandet. Havet kan også nydes fra den franske balkon på jeres dobbeltværelse, hvor I kan nyde den smukke solopgang over havet, når I står op. Med i spaopholdet er desuden en lækker tre-retters middag og en overdådig morgenbuffet på afrejsedagen.

Falkenberg Strandbad

Det skal du huske på dit spaophold

Falkenberg Strandbad sørger for at stille tøfler, badekåbe og ekstra håndklæder til rådighed under jeres spaophold, men der er et par ting, som I selv skal medbringe. Udover tøj og sko til jeres ophold, skal I selvfølgelig også huske badetøjet, så I kan komme ned og nyde godt af de mange muligheder i spaafdelingen. Derudover skal I huske toiletsager, samt pas til når I skal krydse den dansk-svenske grænse. I kan med fordel medbringe en god bog at læse I, når I ligger nede ved poolen og slapper af. Eller medbring et par høretelefoner, så I kan lytte til en spændende lydbog eller podcast. Husk at dokumentere jeres spaophold med et par billeder, men læg derefter telefonen væk og læg arbejdet på hylden for en stund, så I har mulighed for at slappe af og nyde hinandens selskab.

Falkenberg Strandbad er et af Sveriges bedste spahoteller

På Skreastranden lige ned til havet ligger Falkenberg Strandbad, som er et af de bedste spahoteller i hele Sverige. I de smukke og rolige omgivelser kan I slappe helt af med en svømmetur foran pejsens levende ild eller blot nyde de fredfyldte omgivelser. Hotellets spaafdeling er i absolut topklase, og medarbejderne hos Falkenberg Strandbad yder altid service i verdensklasse. Spahotellet ligger desuden ikke langt fra kulturelle oplevelser. Falkenbergs Museum, Vallarnas friluftsteater og Olympia Fotografiske Museum, kan nås på blot 30 minutter. Er du golfinteresseret, er der kun 11 km til den svenske golfklub Vinbergs Golfklubb. Det er ejerne af Ystad Saltsjöbad, som også driver dette fantastiske spahotel, så du kan være sikker på et spaophold i særklasse, hvis du booker et ophold her. 

Her kan du læse mere om Falkenberg Strandbad, eller booke oplevelsen!

Kilde: Spaopholdsguide om Falkenberg Strandbad