Ravsafari. En oplevelse for hele familien

Ravsafari Thyborøn – med Jyllandsakvariet

Ravsafari er en oplevelse for hele familien. Her kan hele familien samles om en aktivitet, uden at det slår ferie kontoen helt i stykker. Og det bedste er – at der er garanti for rav!

Jyllandsakvariet lærer jer hvor og hvordan man kan finde rav – og skulle det utænkelig ske – så giver Jyllandsakvariet jer garanti for fund under jeres safari! Det er simpelthen en sikker vinder hos alle deltagere.

Hvem har ikke som barn travet kilometer efter kilometer i håbet om at finde et lille stykke af det forjættede materiale? Her går I ikke tomhændet hjem!

Under hele jeres Ravsafari ledsages i af en engageret guide – som har meget erfaring med at finde rav. Og turen ledsages at små fortællinger omkring rav fortalt af jeres guide.

Og som en ekstra lille krølle siges det at rav er tårer fra gudinden Freja. Hvilken fantastisk historie at give jeres børn eller børnebørn med hjem. Hvis de finder rav – så har de faktisk fundet gudinde tårer!

Så snyd ikke jer selv for denne lille unikke oplevelse. Det er for hele familien – og en oplagt mulighed for at tilbringe nogle spændenede timer sammen som familie!

Klik her for at læse mere om Ravsafari i Thyborøn.

Ravsafari Thyborøn oplevelsen inkluderer: 

  • En lokal guide fortæller på 1,5-2 timer hvordan I bedste finder rav.
  • Historier om rav og en naturoplevelse – også for de mindste!
  • Rav garanti. Finder I ikke et stykke – får I lov at finde et stykke i de rigtige omgivelser
  • Mulighed for at finde spændende stykker rav med fossiler indeni.


Ravsafari i Thyborøn - find rav med familien!
Praktisk information:

På jeres Ravsafari vil det være praktisk med tøj og fodtøj tilpasset vejret og omgivelserne. Hunde må medbringes såfremt de er i snor. Oplevelsen er ikke egnet til gang besværede.

Mere om Jyllandsakvariet:

Det er Jyllandsakvariets mission at formidle Vesterhavets verden – på en let, tilgængelig og forståelig måde. I Thyborøn hvor akvariet ligger, ses naturens påvirkning af miljøet meget nemt. Her har havet, vinden og bølgerne sat sine tydelige præg. Hvis der købes adgang til selve akvariet, har børnene mulighed for at komme helt tæt på dyrene – herunder blandt andet at se fodringer.
Teamet bag Living-guide har selv været på denne Ravsafari, og kan varmt anbefale at tage turen til Thyborøn med børnene. Hvis I ikke kan få nok af naturen, kan vi også anbefale Vandring i Mols Bjerge med guide. Skal I nyde vandet på en anderledes måde – ville  være et oplagt valg.