Drabet ved Amalienborg

Mystery game i København

Løs mordgåden der handler om Drabet ved Amalienborg! Solve a mystery har lavet endnu et rigtig spændende spil. Spillet minder på mange måder om de kendte Escape rooms i København. Men er alligevel så langt fra.

Plottet er på mange måder ens! Men her oplever du København, samtidigt med at du lever dig ind i rollen som Sherlock Holmes.

Historien tager udgangspunkt i mordet ved Amalienborg. Året er 1965 og du er blevet tilkaldt for at opklare det netop begåede Drab!

Du må igang med at insamle spor i en fart, for at kunne løse Solve a mystery´s spændende spil. Omkring Amalienborg finder du en masse spor, der skal hjælpe dig med at løse gåden. Der er mange mistænkte, men befolkningen har tillid til at du kan opklare mordet og spærre den rigtige morder inde!

Det kræver erfaring og snilde at løse mysteriet!

Spillet egner sig for 2-6 spillere, så fortvivl ikke hvis der er et spor der driller, dine medhjælpere står klar med ekspertise og klar til at hjælpe dig med at opklare Mordet ved Amalienborg.Mystery Game i København - et spændende mysterie og escape room!

Opklar Mordet ved Amalienborg

Du skal finde spor ved Amalienborg og i området omkring Amalienborg, derfor giver det også lidt god motion at opklare mordet ved Amalienborg.

Amalienborg består af 4 store flotte, næsten identiske, palæer, som udgør Amalienborg Slot. Slottet omkranser den ottekantede slotsplads, hvorfra man kan nyde udsynet til de smukke bygninger. Husk ikke at komme for tæt på bygningerne, da der, heldigvis, bliver passet godt på vores Dronning.

Amalienborg er heldigvis også mere kendt for Dronningens nytårstale, end for mordet i 1965. Men det er nu utroligt spændende at løse mysteriet alligevel 😀

Læs mere eller bestil turen og løs mysteriet “Drabet ved Amalienborg Slot med Solve a Mystery”!, eller se det tilsvarende spændende mystery, nemlig Christiansborg mystery room.

Der er mange flere oplevelser som denne på vores side, arrangeret af vores partnere. Hvis du vil se hvilke spændende mysterier der kan løses, eller Escape Room der kan spilles, kan du se mange forskellige Escape Room i København her! Du kan også gå direkte til det lige nu, mest populære Escape Room i København!