Besøg Peter Beier og prøv chokoladesmagning

Chokoladesmagning i København


Peter Beier har den nok bedste chokoladesmagning i hele landet.

Peter Beiers chokoladesmagning i København, er en oplevelse i en verden af forkælelse og lækkerier. Chokoladesmagningen bringer dig igennem chokoladens historie fra jord til bord, med masser af historier om chokoladen og chokoladens oprindelse.

I gamle dage var en chokoladesmagning ikke en realistisk mulighed for almindelige folk. Ikke engang i København kunne man opleve chokoladesmagning. Chokolade var kun for de rige.

I dag er det heldigvis muligt for os alle, at komme til at smage chokolade, i rigtig god kvalitet. Chokoladesmagninger er blevet mere og mere populære og ikke bare smagningerne, men også de lækre og spændende chokolade kursus i København, er blevet meget populære og er utroligt velbesøgte.

 

Er du vild med chokolade og vil du gerne have inspiration til hvilke du skal lave næste gang, er denne smagsoplevelse med chokolade den helt rigtige oplevelse for dig. 

Oplevelsen indeholder:

  • 1,5 times gourmet chokoladesmagning (fra klassiske fyldte chokolader til de nyeste udgaver).
  • Historien om Peter Beier Chokolade og kakaoplantagen i Caribien.
  • Indsigt i ”Jord-til-Bord-konceptet”.
  • Kaffe eller varm chokolade.
  • Gode priser på dagen, hvis du vil købe dine favoritter.

Vil du prøve den lækre chokoladeoplevelse? Peter Beier tilbyder også rundvisning på hans chokoladefabrik, som bestemt også er et besøg værd.

 

Prøv Chokoladesmagning, det vil helt sikkert være en oplevelse hvis du ligesom os er vild med chokolade

Chokolade smagning er gået hen og blevet en af de mest populære smagninger. Specielt hos Peter Beier får man en oplevelse udover det sædvanlige. Troede du også at chokolade handlede om at finde det bedste tilbud i Brugsen, vil du helt sikkert blive meget klogere hvis du prøver en af de lækre smagninger, hvor du får et indblik i chokolade og fremstillingen af chokoladen. Der findes lige så mange forskellige kvaliteter som når man smager øl, vin, Rom etc. Skal du have inspiration til hvilken chokolade der skal på bordet til jul er en chokolade smagning det helt rigtige valg.