En aften som Blind

Dinner in the Dark – Dark Waiter

Dinner in the dark, er en meget speciel oplevelse, som vil give dig en helt anden forståelse af hvordan det er at være blind og samtidigt skærpes dine sanser.

Har du tænkt på hvordan følelsen af at være blind er? Så kan du prøve det for en aften lige her, ihvertfald en spisning.

Dark Waiter har lavet en rigtig spændende og lærerig oplevelse. Man får virkelig en oplevelse af skærpede sanser og helt sikkert også et helt andet syn på hvordan det er at være blind.

Men du vil faktisk opleve, at når du ikke kan bruge dit syn, skærpes de andre sanser utroligt meget og det giver en utrolig sansefuld oplevelse.

Middag i Mørket. Spis som en blind

Dinner in the Dark foregår i fuldstændig mørke

Maden serveres af svagtseende og synshandicappede og der er intet lys under hele middagen. Her bliver alle dine sanser skruet helt op på max. bevågenhed imens i spiser i mørket. Pas på du ikke vælter vinen! Og får du nu noget på gaflen?

Det lyder faktisk slet ikke let og det er det heller ikke. Men du vil alligevel opdage, at du har meget godt styr på, hvor du stillede dit vinglas, hvor du lagde din gaffel osv. 

Selve middagen serveres også imens det er helt mørkt.

Dinner in the Dark inkludere:

  • Hemmelig 3-retters menu i mørket.
  • Øl-, vin-, eller alkoholfri drikkemenu.
  • The og kaffe.
  • Lydquizzer og sanseoplevelser.

Fun Facts:

  • Man blinker i gennemsnit 17 gange i minuttet.
  • 67,8 % af danskerne bruger briller eller kontaktlinser.
  • 39 millioner mennesker fordelt over hele verden er blinde.

Er du blevet interesseret og vil prøve den spændende event Dinner in the dark?

Denne oplevelse er ikke kun en madoplevelse, det er også en personlig udvikling for dig/jer selv, hvor i vil opleve hvordan en hverdagsaften er som blind og hvor du mærker at nogle sanser, du ikke vidste du havde, åbne sig. Oplevelsen anbefales for par. Det er for mange en utrolig positiv oplevelse, fordi man er opmærksom på en helt anden måde end i dagligdagen. 

Middag i Mørket. Spis som en blind

Er du på jagt efter en madoplevelse i København har vi mange forskellige muligheder på siden.