Idé til polterabend i København

Polterabend i København, planlægning

Hold din polterabend i København, eller på sjælland og få alverdens muligheder for en fed dag.

I københavn er der uanede muligheder for at holde den bedste, sjoveste og vildeste Polterabend. Skal du planlægge den for din ven, eller veninde, har vi fundet et hav af muligheder til dig, så du kan banke den fedeste polterabend i København sammen.

En polterabend skal gerne være en uforglemmelig dag, så det er vigtigt at de ting der vælges er noget Bruden eller Gommen har interesse i.

Hvornår starter man en Polterabend i Købehavn

Man kan evt. starte dagen med en stille og hyggelig brunch ved 9-10 tiden. Hvorfor stresse og lægge et alt for vildt program? Det er polterabend, hyg jer i stedet for at stresse. Der er flere gode steder at vælge imellem, specielt i København selvfølgelig.

Vi anbefaler at man starter på Islands brygge og tager en luksusbrunch hos Café Nöa’h. Der får du en virkelig lækker brunch lavet helt fra bunden med friske råvarer. Cafeen har hyggeligt samvær i højsædet og det er en rigtig god idé til en start på en polterabend.

Er du frisk på at prøve noget nyt og spændende kan en polterabend med Chokoladebrunch også være en mulighed. Du finder den nok mest berømte hos Peter Beier.

Den mest luksuriøse start på dagen er mest henvendt til kvinder skal på polterabend, hos dem er Morgenmad og massage hos Ni´mat meget populært som starten på polterabend på sjælland.

Efter morgenmaden

Til Polterabend i København, er der mange muligheder til spændende events. Vi kan selvfølgelig ikke nævne alle mulighederne her på siden da det vil blive alt for omkringsig gribende. Men vi har fundet nogle rigtig gode muligheder i forskellige prisniveauer.

Når nu i er kommet kommet igang og har fået noget at spise er mulighederne uanede.

Tag feks på Guidet øltur på Vesterbro hvor i besøger 3 barer. Prøv F-16 simulator hos YouFly. Big Swing hvis det skal være en tur med action der aldrig bliver glemt. Eller hvis i tør, Escape room hos Brain Game med Spillet “The Ring” , eller et af deres andre superfede Spil.

Er du til Escape room og mysterier, men syntes det er for dyrt er det også muligt at prøve Mordmysteriet ved Christiansborg for kun 199,-.

Der er også mere avancerede Mysterier, i nogle af de fede nye Escape rooms, og er i en gruppe, er det meget billigt pr. deltager. Har i måske mod på at løse mysteriet Den Sidste Passager, som er en liveudgave af brætspillet orient expressen? Eller vil i være med i The Ring, live? Gyserfilmen der skræmte verden! Det kræver mod, men det er en vanvittig spændende oplevelse og en god idé til en polterabend i København.

Flere muligheder til oplevelser på Polterabend

Du finder mange flere oplevelser her som også kan bruges som polterabend i København og på sjælland.

Polterabend har altid været og vil altid være, en oplevelse der skal huskes for livet. Så derfor er det vigtigt at den eller dem der arrangere polterabend, gør sig nogle tanker om hvad der skal laves den pågældende dag.

Hvis det er en person der ikke har lyst til at være i centrum, er det måske ikke den bedste idé at arrangere kys med fremmede på strøget i København. Der vil Brunch, Escape Room og Spa nok falde i bedre jord.

Er det en person der altid er fuld af energi og klar på at tingene skal være fulde af action, vil det derimod nok være en god idé at arrangere noget vildere som Ferrari kørsel i byen, Djævleræs eller Body flight som er en utrolig fed oplevelse.

Er personen mere sporty og f.eks cykelinteresseret kan man tage en gang banecykling med Sandstød og par nr.7 som instruktører.

Vær kreativ

Kun fantasien, og budgettet, sætter grænser. Husk at alle der er inviterede skal kunne betale for dagen, det er ikke sjovt at være den ven der ikke har råd til at deltage. Og der er mulighed for at lave polterabend til billige penge, hvis man er kreativ kigger på mulighederne.

Hvis du er udvalgt til at skulle planlægge den store dag, som polterabend er, har du sikkert allerede google rundt efter de mange muligheder du søger svar på.

Vi har, her på siden, men også sammen med vores partnere samlet en masse forskellige ting, som kan være passende til lejligheden. F.eks Ferrari kørsel i byen som har mere end 300 oplevelser i København, hvoraf ca. 50% vil være egnede som ting man kan lave på en polterabend.

Populære ting at lave til polterabend

I øjeblikket er Escape Rooms i København blandt de mest populære ting at prøve til polterabend, og i øvrigt også til andre festlige lejligheder og firma arrangementer.

Imens Escape rooms er det nye blandt det populære, er ting som brunch til at starte dagen med og at køre Ferrari eller Lamborghini gode gamle gengangere. Det har altid været blandt det mest populære valg på polterabend dagen at få lov at køre en tur i en rigtig Italiensk Ferrari. Det er noget der altid gør dagen uforglemmelig, specielt hos mænd, der har drømt om den tur hele livet.

Populært til polterabend hos pigerne

Hos Pigerne er det mere ting som Spa/ massage der er helt i top på den dag. Men også hos pigerne er Escape room, helt i toppen blandt de mest populære ting at foretage sig på sin Polterabend.

Men også ansigtsbehandling er meget populært som eventet efter Brunch.

Vi laver hele tiden aftaler med flere der gerne vil være med på siden, så vores udvalg af oplevelser der kan bruges til polterabend vokser hele tiden.

Billig polterabend

Skal du arrangere en prisvenlig dag hvor de fleste kan være med, er der masser af muligheder for det, selvom det er i København. Der er ingen der siger at en god polterabend skal koste kassen eller at man skal spise på en dyr café.

Man kan f.eks lave en lækker madkurv og deltage en en af de billige byvandringer i København. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan din polterabend skal forløbe. Men det er selvfølgelig nemmere at arrangere en polterabend hvis man ikke skal tænke på budgettet. Og er du som alle os andre, kommer vi ikke uden om at der skal tænkes på prisen, hvis dagen skal være sjov for alle.

Men hvis i starter med at spise derhjemme og derefter begiver jer imod byen, kommer man også langt for et fornuftigt budget med feks. escape room eller en tur i Ripbåden på Øresund.

Hvorfor holder man polterabend?

I Tyskland, hvor ordet polterabend stammer fra, fejrede man at ungkarlelivet var slut, ved at man fik en middag sammen med sine venner. Dengang var det ikke med så stort festivitas som i dag. Og en polterabend er hvad man gør det til. Selvom mange i dag gør det meget vildt og meget dyrt, behøver det ikke være sådan. Og det var ikke sådan traditionen var til at starte med. Så hvis du ønsker en stille polterabend hjemme med vennerne, er det helt i tråd med den oprindelige idé.