Ferrari i 15 minutter

Prøv en Ferrari på Jyllandsringen, lukket bane!

Bliv Co-Driver i en Ferrari på bane ved at bestille denne oplevelse her.

Når du køber “Prøv en Ferrari” får du lov til at prøve denne flotte røde Ferrari (som co-driver) på enten Jyllandsringen eller Sjællandsringen. Du kan nu for 2.500kr få udlevet drengedrømmen, om en tur i det røde lyn, med den sorte hest på fronten.

Prisen inkluderer

Hvem har ikke drømt om at køre i en rigtig rød Ferrari? Det er en drøm hos rigtig mange, specielt drenge og mænd, uanset hvor gammel man er.

En Ferrari er smuk bare ved synet, men når man selv oplever at sidde i den, bliver det bestemt ikke ringere! Man er solgt med det samme. Sådan en må man bare eje! Desværre er det sådan for de fleste af os, at den del nok ikke komme til at ske. Men mindre kan heldigvis også gøre det. For på Jyllandsringen, kan man prøve at køre i den rigtige Ferrari og så gør det ikke så meget at det ikke er ens egen Ferrari man kører i. Fordelen er også at man ikke selv behøver vaske den 🙂 Eller tænke på regningen til nye dæk.

Så du får her alle goderne ved at køre Ferrari, faktisk skal du bare, når du har købt turen, møde op. Og så skal du også lige gøre dig klar til at du får dit livs oplevelse i den røde italienske superbil. For det bliver det. Det starter allerede når man står og kigger på den. Bare lyden i tomgang gør oplevelsen til noget man husker. Og når man så kører den første runde, er alt andet lige meget. Det er utroligt hvilken følelse man får, når man suser rundt på Jyllandsringen i den lækre bil. Alt ved en Ferrari er fedt. Og turen bliver den bedste oplevelse du har haft.