Surfing Cold Hawaii

Surfing i Danmarks svar på Hawaii – Cold Hawaii

Surfing i Danmark er nok lidt ukendt for de fleste. Men faktisk så er Klitmøller det danske svar på Hawaii. Det er et højt rost og anderkendt surfspot i store dele af Europa – ja, faktisk så betragtes det af mange som nok det bedste spot i Europa overhovedet!
Vidste du at man mener at sporten blev opfundet for så længe siden som 4000 år siden i Peru, hvor man brugte sivbåde til at ride på bølgerne ? Og det første dokument omhandlende Surfing er dateret helt tilbage i 1747 – og er skrevet af Løjnant James King – der var på expedition for Kaptajn James Cook, som opdagede Hawaii?

Nu til dags behøver I slet ikke foretage en jordomsejling på et 11-masters træskib. I kan simpelthen nøjes med at pakke bilen  – og køre til Klitmøller. Her venter mange timers sjov og udfordrende underholdning for hele familien. Så hvad venter i på? Tag det varme tøj på, pak bilen og tag til Surfing i Klitmøller – og overvind bølgerne. Der er garanti for familie hygge på høj plan.

Surfing i Cold Hawaii oplevelsen inkluderer: 

  • Grundig introduktion til udstyr og information om strømforholdene og sikkerheden af 2 timers varighed.
  • “Surfs up” – hop i badetøjet og prøv boardet på vandet!
  • Mulighed for lån af våddragt og surfboard, såfremt man ikke selv har.
  • Unik mulighed for at samle familien om en fælles oplevelse.


Surfing i Klitmøller - Cold Hawaii

Praktisk information: 

Der er ikke aldersgrænse for Surfing – men det tilrådes at deltagere er mindst 8 år. Er deltager under 18 år skal værge/forældre give samtykke til at deltage i oplevelsen.

Mere om Westwind: 

Westwind ligger i Klitmøller. Alle instruktører er enten ISA eller IKO uddannede og godkendte. Derfor har de stor erfaring med undervisning i alle alderstrin og erfaringsniveau – og det betyder at undervisningen skræddersys til de enkelte deltagere.
Hvis I har mod på at prøve mere der har med vand at gøre –  så kan vi anbefale Kanotur i Silkeborg med luksuspakke, hvor I også kommer tæt på vandet, dog i et noget roligere tempo. Skal I helt ned i gear og være tæt på vandet, så kan Østersjagt i Limfjorden være en oplagt mulighed for familieudflugten denne sommer.