Sov med hajer

Sov med hajer i Kattegatcenteret

Tør du sov med hajer i Kattegatcenteret ved Grenå sammen med din familie eller din skoleklasse ? Her får du muligheden for at udfordre hele familien, din skoleklasse eller din spejdertrup. Ja kun fantasien sætter grænser!
I kommer helt tæt på disse fantastiske dyr med denne oplevelse. I oplever hvordan fx. den kortfinnede Makohaj er i stand til at accelerere ustyrligt hurtigt. Vidste du at den er hurtigere end en Porsche i optrækket?

Med glasset i besøgs tunnellen som loft tørner I ind i soveposen efter en lang dag. Og der er nok at drømme om! Fodring af dyrene. En helt speciel rundvisning efter lukketid – se alle de steder man normalt ikke kommer! Og naturligvis har Sov med hajer også åbent i shoppen til en lille souvenir.


Sov med hajer

Oplevelsen i Kattegatcenteret inkluderer: 

  • Ankomst til Kattegatcentret og en eftermiddags snack.
  • Rundvisning i Kattegatcentret, med indlagt undervisning om hajer.
  • Tilberedning af mad til hajer (blæksprutter)
  • Personlig tid – se det hele endnu engang i jeres eget tempo.
  • Aftensmad – der serveres “haj” menu
  • Fodring af både tropiske hajer samt håndfordring i det store bassin. Blandt andet rokker og rødhajer.
  • Anvisning af sovepladser og aftenåbent i Butik Kattegat.
  • En særlig “after hours” rundvisning bag kulisserne.
  • Aftenhygge i cafeen –  inkl. mælk/vand og en lille godbid.
  • Diplomer til alle deltagere samt morgenmad

Deltagere på Sov med hajer skal fyldt mindst 5 år. Og der ud over skal medbringes en fornuftig sovepose og en underlag at ligge på. Men det er også en god ide med en lommelygte og yndlings sovedyret for de mindste. Vi anbefaler også lidt lommepenge til turen, så der kan købes en souvenir til minde om den uforglemmelige oplevelse!

Mere om Kattegatcenteret: 

Kattegatcenteret er beliggende i Grenaa, hvorfra de underviser, underholder og har besøg af mere end 12.000 gæster hvert eneste år. Kattegatcenteret har udover Sov med hajer mange andre aktiviteter på programmet.

Men faktisk er centeret også medlem af både DAZA og verdens største sammenslutning af akvarier EAZA. Det betyder at der også arbejdes på at udbrede det almene kendskab til livet i og omkring havet – ligesom der bidrages til sikring af truede dyrearter.
Hvis I har fået lyst til flere oplevelser, nu hvor turen alligevel er taget, kan vi varmt anbefale Tangsafari i Grenaa. Her kan hele familien udforske nye sider af havet. Eller hvis det skal være mere til den kulinariske side, anbefaler vi også Mols Bjerge vildmarksgourmet.