Ølsmagning Braunstein

Braunstein Ølsmagning, Sjællands bedste ølsmagning

Ølsmagning hos Braunstein i København, indeholder rundvisning på bryggeriet samt destilleriet, så der er dobbelt op på oplevelsen her.

Ølsmagningen foregår hos Braunstein i Køge og består af 5 valgfrie øl. Bryggeriet er i dag kendt for et hav af forskellige øl, som kan købes i de fleste butikker. Braunstein er kendt for de iøjnefaldende etiketter med de tydelige “BB” på. Og skiller sig ud fra andre mikro og special bryggerier, ved at have et rigtig stort udvalg af øl. Og nu er det efterhånden ikke kun øl du kan smage på bryggeriet. Braunstein laver nemlig også whisky nu. Og det kan selvfølgelig også bestilles som smagning.

Hvis man har lyst, er der mulighed for at blive hængende i baren efter smagningen. Grillen er startet, så får man lyst til en pølse efter smagningen kan det købes.

Se mere om denne spændende ølsmagning i Køge hos Braunstein.

Bryggeriet er fra 2005 og består idag også af et Whisky destilleri, som også tilbyder whisky smagning.

Braunstein har fra start satset på kvalitet fremfor kvantitet. Og selvom de har mange forskellige bryg på hylderne i butikkerne og på bryggeriet, er der ikke gået på kompromis med noget. Når man træder indenfor, kan man mærke at det emmer af professionalisme hele vejen igennem. Og under smagningerne, uanset om det er ølsmagning eller whiskysmagning, kan man mærke at det er folk der brænder for det, som står bagved. Hvis du skal give en ølsmagning som gave til en i familien, f.eks din far, vil vi klart anbefale at det bliver hos Braunstein Bryghus og Destilleri. Det bliver en oplevelse som han vil huske i mange år fremover.

ølsmagning hos Braunstein i København, Danmarks bedste ølsmagning

Se også andre ølsmagninger i København her, eller hvis du er vin interesseret og gerne vil deltage i vinsmagning i København, kan vi anbefale denne fra Kjær Sommerfelt, som er den klart bedste vinsmagning i København.