Spadag Djursland

Spadag Djursland – hos Lübker Square

Kun en lille halv times kørsel fra Århus finder du Spadag Djursland, der ligger placeret i Nimtofte. Hos Lübker Square kan du i den grad trække stikket ud fra omverdenen, og bare lade dig forkæle. Og for en stund vil du nemt være i stand til at glemme både tid og sted. Her kan du både få isnende kold gys, glo hede saunature eller bare et lækkert dampbad. Du bestemmer selv – og naturligvis kan du mixe imellem de oplevelser Spadag Djursland tilbyder. På den måde kan du selv bestemme tempoet.

Prisen er på et niveau hvor langt de fleste kan være med rent økonomisk. Og det gør også oplevelsen til en oplagt gave til kæresten, konen – eller simpelthen bare en du holder af. Naturligvis kan oplevelsen også købes som et gavekort. Og så kan modtager 100% selv bestemme hvornår oplevelsen skal bookes hos Spadag Djursland.


Spadag Djursland
 

Oplevelsen hos Lübker Square i Nimtofte inkluderer: 

  • Wellness center med spa og fitness. Ubegrænset adgang.
  • Lækker badekåbe samt badehåndklæde, som kan benyttes på dagen
  • Te, vand og frisk frugt.
  • Gratis parkering
  • Der kan tilkøbes behandlinger, mad og drikkevarer på stedet.

Vidste du at den gennemsnitlige luftfugtighed i Danmark ligger på omkring 50%? Så selvom at en sauna ligger på omkring 90-100’C, så skyldes den lave luftfugtighed på kun 10% at varmen ikke opleves så intens.

 


Mere om Lübker Square: 

Lübker Spa og golf resort som står bag oplevelsen Spadag Djursland, er et wellness sted hvis behandlinger tager udgangspunkt i ældgamle principper. Det er dog i en moderne og opgraderet version. Samtidig ligger resortet i en perle af et naturområde, hvor du ikke har langt til fx. Vandring i Mols Bjerge med guide.

Skulle du nu have lyst til at prøve noget helt andet, kan vi også varmt anbefale Mols Bjerge vildmarks gourmet, som også virkelig forener nydelse og natur i skøn forening.