Polo København

Polo København – bliv polospiller for en dag. 

Prøv en ny hobby. Spil Polo København hos Copenhagen Polo Club og oplev suset ved at skulle styre en hest på 1/2 tons. Du skal holde tungen lige i munden og have koncentrationen i fokus. Men til gengæld giver sporten dig en oplevelse med virkelig fart over feltet! I rasende fart suser feltet rundt på banen. Og alle spillere forsøger at rammer den lille bold med køllen for at vinde kampen.
Dette er virkelig en oplevelse for dem som elsker fart og spænding på en anderledes måde. Her mærker du hvordan du skal have hesten, den halvanden meter lange kølle og dig selv i fuld balance. Ellers vinder modstanderne. Og hesten er dit værktøj til sejren. Mærk hvordan hesten puster. Mærk hvordan musklerne arbejder under dig, i fuldendt synergi med dig som rytter.

Oplevelsen er en virkelig speciel oplevelse for alle. Dog skal deltagere være mindst 10 år.


Polo København
 

Oplevelsen hos Copenhagen Polo Club inkluderer: 

  • Introduktion til polo af 1 times varighed.
  • Copenhagen Polo Club giver en rundvisning
  • Alle heste der rides på er veltrænede
  • Instruktør med hele dagen.
  • Øvelser på polobane (inde eller ude afhængig af årstid) både med og uden polohest.
  • Ægte polokamp imellem deltagerne
  • Inkluderede forfriskninger til deltagerne
  • Leje af poloudstyr.

Vidste du at Polo siges at være opfundet i Persien, hvor den kaldes for kongesporten? Den blev i oldgammel tid brugt til at træne både heste og soldater til kamp. I moderne tid gøres det naturligvis ikke mere. Og faktisk har Polo været med i de olympiske lege – senest i 1936.

Mere om Copenhagen Polo Club: 

Imellem Rungsted og Nivå ligger Lyngebækgård. Det er her at Copenhagen Polo Club holder til. Under 30 minutters kørsel fra København. Visionen er at løfte niveauet for danske spillere, og samtidig introducere sporten for den brede befolkning. Både nybegyndere og de mere erfarne.

Har du fået lyst til flere action prægede oplevelser kan vi varmt anbefale Kør Ferrari i Århus eller København – hvor du også kan mærke hvordan hestekræfter gør en forskel. Eller hvad med Djævleræs Sjælland ?