Deltag i flødebollekursus

Flødebollekursus i hele landet

Flødeboller er lækre. Det er vi alle enige om. Men hvordan laver man den perfekte flødebolle?

Det lærer du på et flødebollekursus

Der er altid nogen der lige er lidt bedre end dem man fik sidste gang. Eller også er bunden på den ene flødebolle god, imens det er sprødheden på den anden. Men vi have den perfekte flødebolle, der har lækker sprød bund, god chokolade og fyldigt og cremet skum.

Det lærer du at lave her på flødebolle kurset. Det afholdes af Social Foodies, og man kan deltage i flødebollekursus i Århus, Hellerup, Frederiksberg og i Lyngby. 

Har du interesse i at lave kager og andre søde sager er dette flødebolle kursus helt sikkert noget for dig. Deltag i Danmarks bedste flødebolle kursus og imponer venner og familie med dine nye kundskaber efter kurset. Det vil helt sikkert imponere svigermor næste gang hun er på besøg, at du servere dine helt egne, hjemmelavede flødeboller til kaffen.

Vil du lave den perfekte flødebolle. Så er dette kursus lige noget for dig. Du lærer her at lave flødebollen der giver det perfekte knæk når man bider i den. Og du lærer hvordan du får den helt rigtige sprødhed i flødebolle bunden.

Du får en god læring om forskellige chokoladetyper, teknikker det lærer dig at styre den drilske chokolade og meget mere.

Hvad er inkluderet:

  • 1,5 times flødebolle kursus med skum og marcipanbunde fra Social Foodies.
  • 5 små og 5 store flødeboller, som du selv kreerer og må tage med hjem bagefter.
  • Smagsprøver på blandt andet chokolade og is.
  • Alt relevant køkkengrej.

Kurset er meget populært og flødeboller, der faktisk er af gammel dansk oprindelse, er igen blevet meget populære. Dine gæster vil helt sikkert blive meget imponerede over dine evner, når du servere dine perfekte hjemmelavede flødeboller.

Tilmeld dig flødebolle kurset og overrask dine venner, familie eller arbejdsplads med de perfekte hjemmelavede flødeboller.

Du kan læse meget mere om flødebollekurset og se flere billeder her!

Er du interesseret i at finde andre spændende, sjove og lækre madoplevelser? 

Vi ønsker jer rigtig god fornøjelse med dette fantastiske flødebollekursus!

Flødebollekursus i København og Århus, lav dine egne perfekte flødeboller