Massage København

Massage København – i samarbejde med Arndal 

Oplever du ofte at selvom hjernen er frisk, så har kroppen svært ved at følge med? Det skyldes at dine muskler låser fast i bestemte handlemønstre. Massage København kan meget vel være det du har brug for. For i den klassiske massage løsner man op for alle de uhensigtsmæssige mønstre din krop tillægger sig igennem dagen.
Den lange dag på jobbet, hvor mus og skærm er et gennemgående tema. Eller jobbet på fabrikken med det ensidige gentaget arbejde. Den kan også være det helt basale havearbejde, fordi man er kommet lidt bagefter.


Massage København
Faktum er at vi alle udvikler bestemte handlemønstre, hvilket vores krop reagerer på. Massage København tackler disse udfordringer. Så snyd ikke dig selv for en chance for at hjælpe din krop – og dermed dig selv. Du kan altid takke os senere. Oplevelsen kan naturligvis også købes som et gavekort, således at du kan berige en du virkelig holder kær. Eller måske har du en kær veninde der bare virklig trænger til et pusterum?

 

Oplevelsen hos Arndal inkluderer: 

  • Vælg imellen 25 minutter, 55 minutter heller helt op til en 1 time og 25 minutters massage.
  • Der kan vælges imellem enerum eller rum for par hos Massage København
  • Gratis indgang spaområdet med saltvandsspa, dampbad og sauna.
  • Frisk frugt og kolde drikke inkluderet i oplevelsen

Vidste du at massage udløser endorfiner, som er kroppens egen morfin ? Det betyder at din krop selv skaber sin lykkefølelse. Ligeledes så øges kroppens fleksibilitet ved behandling såsom massage. Så der er faktisk ingen grund til at lade være.

 

Mere om Arndal:

Afslapning og velvære er nøgleord for Massage København. Her midt i byens pulserende liv er missionen at give din krop et skud energi til at klare dagen og vejen. Og hvis du har fået lyst til flere pauser fra hverdagen, er du kommet til det rette sted. Vi sætter netop en ære i at finde de bedste oplevelser til dig og dine kære! Hvad med fx. en omgang Tempelmassage København til at få kroppen yderligere ned i gear? Eller hvad med Floating København, som er en helt unik vandoplevelse?