Bridgewalking Lillebælt - oplevelser på Fyn

Oplevelser på Fyn

Der ligger masser af spændende oplevelser på Fyn og venter, som du enten kan prøve selv, eller give som gave.

Fynboerne har et bredt udvalg af fantastiske ting du kan prøve, hvad end du er på jagt efter action, fart og spænding, store kulturoplevelser eller du vil prøve de unikke smagsoplevelser, som Fyn har at byde på.

Tag et kig på denne samling over de bedste ting, du kan oplevel på Fyn.

 

Bridgewalking Lillebælt – unikke natur oplevelser på Fyn

En af de mest unikke oplevelser i Danmark, kan opleves på Fyn. En guidet tur over Den Gamle Lillebæltsbro, i 60 meters højde. Undervejs bliver der fortalt om arkitekturen ved broen, og der bliver levende fortalt om historien og naturen bag.

Når det kommer til oplevelser på Fyn, er Bridgewalking Lillebælt noget af det mest fantastiske du kan opleve. Turen over Lillebælt giver vind i håret, en fantastisk udsigt og en adrenalinkick udover det sædvanlige. Turen tager cirka 2 timer, inklusiv undervisning, sikkerhedsinstruktioner og omkædning.

Vil du læse mere om oplevelsen? Så klik her.

 


Bridgewalking Lillebælt
 


Rundvisning på Nyborg Destilleri

Nyborg Destilleri fremstiller whisky, rom og gin af utrolig høj kvalitet. Du bliver taget på en rejse rundt i hele produktionen, blandt kolber, store tønder og tanke. En af de store smags oplevelser på Fyn.

Guiderne fortæller levende historier om processerne og historierne bag destilleriet, og det historiske godstogsværksted det har hjemme i.

Udover den guidede rundvisning, får i valgfri smagsprøver, med mulighed for at tilkøbe flere smagsoplevelser, eller købe flasker med hjem. Derudover er der mulighed for at spise i den tilhørende restaurant efter rundvisningen.

Nyborg Destilleri producerer udelukkende økologiske produkter, der smager fremragende. En af de mange smagfulde oplevelser på Fyn.

Klik her for at læse mere om rundvisningen.Rundvisning på Nyborg Destilleri


 

Ølsmagninger på Fyn 

Når det kommer til øloplevelser, har Fyn også nogle helt unikke oplevelser. Vi har samlet de bedste ølsmagninger på denne side.


Chokoladekursus på Fyn

En sjov, lækker og lærerig oplevelse hos Det Søde Liv. Du lærer at lave din egen chokolade, og får samtidig en stor smagsoplevelse. Klik her for at læse mere om oplevelsen.

Mere om oplevelser på Fyn

Fyn ligger placeret mellem Sydjylland og Sjælland og er afgrænset af Lillebæltet mod vest og Storebælt mod øst. Begge stræder krydses af jernbane- og vejforbindelser, herunder Storebæltsbroen der forbinder Fyn med Sjælland via øen Sprogø. De frugtbare lerblade i det rullende morainiske landskab gør Fyn oplagt til landbrug (korn og sukkerroer), havearbejde, mælkeproduktion og svine- og kvægavl.

Dette er grobund for de fantastiske naturoplevelser, og smagsoplevelser der er tilgængelige på øen.

Udover den fantastiske natur, har Fyn altid været meget betydningsfuld for Danmarkshistorien. Fyn var blandt andet hjemsted for en af verdens største forfattere, H.C. Andersen.

Derudover er Fyn hjemsted for mange gamle fantastiske slotte og herregårde. To af de fineste, mest kendte og velbevarede, er Egeskov, fra 1554, og Brahetrolleborg, fra 1568. Du kan læse meget mere om Egeskov ved at klikke her.