Bridgewalking Lillebælt - oplevelser på Fyn

Oplevelser på Fyn for hele familien

Der ligger masser af spændende oplevelser på Fyn og venter, som du enten kan prøve selv, sammen med familie eller med vennerne, eller give som gave.

Fynboerne har et bredt udvalg af fantastiske ting du kan prøve, hvad end du er på jagt efter action, fart og spænding, store kulturoplevelser eller du vil prøve de unikke smagsoplevelser, som Fyn har at byde på. Der er oplevelser for enhver smag – lige fra det actionfyldte, f.eks. et Faldskærmsudspring i Odense, til et lækkert Flødebollekursus.

Tag et kig på denne samling over de bedste ting, du kan opleve på Fyn.

Bridgewalking Lillebælt – Gå over Lillebælt

En af de mest unikke oplevelser i Danmark, kan opleves på Fyn. En guidet tur over Den Gamle Lillebæltsbro, i 60 meters højde. Undervejs bliver der fortalt om arkitekturen ved broen, og der bliver levende fortalt om historien og naturen bag.

Når det kommer til oplevelser på Fyn, er Bridgewalking Lillebælt noget af det mest fantastiske du kan opleve. Turen over Lillebælt giver vind i håret, en fantastisk udsigt og en adrenalinkick udover det sædvanlige. Turen tager cirka 2 timer, inklusiv undervisning, sikkerhedsinstruktioner og omklædning.

Du kan læse mere om oplevelsen Bridgewalking Lillebælt?

 

Bridgewalking Lillebælt
 


Rundvisning på Nyborg Destilleri

Nyborg Destilleri fremstiller whisky, rom og gin af utrolig høj kvalitet. Du bliver taget på en rejse rundt i hele produktionen, blandt kolber, store tønder og tanke. En af de store smags oplevelser på Fyn.

Guiderne fortæller levende historier om processerne og historierne bag destilleriet, og det historiske godstogsværksted det har hjemme i.

Udover den guidede rundvisning, får i valgfri smagsprøver, med mulighed for at tilkøbe flere smagsoplevelser, eller købe flasker med hjem. Derudover er der mulighed for at spise i den tilhørende restaurant efter rundvisningen.

Nyborg Destilleri producerer udelukkende økologiske produkter, der smager fremragende. En af de mange smagfulde oplevelser på Fyn.

 


Rundvisning på Nyborg Destilleri


 

Ølsmagninger på Fyn 

Når det kommer til øloplevelser, har Fyn også nogle helt unikke oplevelser. Vi har samlet de bedste ølsmagninger på Fyn! Fynboerne går all in med ølsmagninger. Du kan både få ølsmagning med tang og havvand, ost og ølsmagning og mange andre ølsmagninger. Men det er helt sikkert at Fynboerne er helt med fremme når det gælder ølsmagninger.


Chokoladekursus på Fyn

En sjov, lækker og lærerig oplevelse hos Det Søde Liv. Du lærer at lave din egen chokolade, og får samtidig en stor smagsoplevelse. Og pas nu på! For dine nye evner bliver meget hurtigt eftertragtede i hele familien!

Du har både mulighed for at prøve et Chokoladekursus på Fyn hos Det Søde Liv. Samme sted har du mulighed for at prøve et flødebollekursus, hvor du lærer at lave lækre flødeboller. Kan du bare ikke få nok chokolade, kunne et unikt Chokoladekursus i Odense hos Odense Chokoladehus måske være noget for dig?

Er du kaffeelsker og drømmer du om at lave den bedste kaffe og om at have den største viden på området? Så tilbyder Holy Bean et virkeligt godt Baristakursus, hvor du bliver rigtig godt oplært. Og efter kurset er der ingen tvivl om, hvem der laver den bedste kaffe i familien, samt hvem der ved mest om de forskellige kaffesorter og om historien bag ved kaffe helt tilbage til begyndelsen.
Snakker vi oplevelser på Fyn, skal vi ikke glemme nogle af de oplevelser de har i smukke omgivelser. Og Fyn er smukt. Meget smukt!
Prøv f.eks en brunch i de lækreste luksusomgivelser på Hessel herregård. Det er en lækker oplevelse i fantastiske omgivelser. Eller var det måske noget med et vaskeægte ophold på et slot? Så kan Fyn byde dig indenfor på Broholm slot. Stedet hvor du kan opleve et rigtigt slotsophold på Fyn. Der kan du få følelsen af at være helt kongelig og speciel.

Sejl i lillebælt med Aventura

Er du til en smuk oplevelse på vandet kan sejlskibet Aventura være den helt rigtige oplevelse for dig og familien. Måske som en romantisk sejltur med kæresten!

Aventura er et dejligt træskib, og sejlturen er både hyggelig og romantisk.

Andre oplevelser på Fyn og omegn

Kajak på Møns Klint

Brunch i Odense – måske øens bedste brunch?

Mere om oplevelser på Fyn

Fyn ligger placeret mellem Sydjylland og Sjælland og er afgrænset af Lillebæltet mod vest og Storebælt mod øst. Begge stræder krydses af jernbane- og vejforbindelser, herunder Storebæltsbroen der forbinder Fyn med Sjælland via øen Sprogø. De frugtbare lerblade i det rullende morainiske landskab gør Fyn oplagt til landbrug (korn og sukkerroer), havearbejde, mælkeproduktion og svine- og kvægavl.

Dette er grobund for de fantastiske naturoplevelser, og smagsoplevelser der er tilgængelige på øen.

Udover den fantastiske natur, har Fyn altid været meget betydningsfuld for Danmarkshistorien. Fyn var blandt andet hjemsted for en af verdens største forfattere, H.C. Andersen.

Derudover er Fyn hjemsted for mange gamle fantastiske slotte og herregårde. To af de fineste, mest kendte og velbevarede, er Egeskov, fra 1554, og Brahetrolleborg, fra 1568.