Mallorca solferie billigt

Ferie på Mallorca

Palma

Hold ferie på Mallorca og oplev det lækre klima og den smukke ø. Mallorca er Spaniens største ø. Hovedstaden hedder Palma. Halvdelen af øens befolkning bor i Palma og byen er fyldt med liv, afslapning og storbystemning. I Palma finder du masser af cafeér for familien og mange gå i byen steder for unge mennesker.

Palma lufthavn modtager hvert år mellem 10-20 mill turister.

Seværdigheder på Mallorca

Mallorca har mange seværdigheder man bør se når man holder ferie på Mallorca. Selvom man besøger øen i længere tid, eller har været her mange gange, behøver man ikke få økuller. Mallorca har meget smuk natur med masser af bjerge. F.eks Tramuntana bjergene som  er en 1,5 km bred bjergkæde med 11 bjergtoppe over 1 km. Er man på øen bør man se bjergene da det er et fantastisk naturskønt syn.

Man kan også tage til Cap formentor, som er øens nordligste punkt. Man kan se den gamle borg Castell d´Alaró som idag er en ruin. Derudover er der flere fæstninge, Tårne og drypstenshuler som er et besøg værd. Man kan finde info om alle Mallorcas seværdigheder i lufthavnen og på deres turistkontorer. Ellers kan du alt om oplevelser på Mallorca. På listen har vi samlet over 200 seværdigheder og forlystelser som du kan bestille billet til allerede inden du tager afsted. Der er mange penge at spare ved at bestille på forhånd og du er sikker på at du kommer afsted på turen den dag du har planlagt det. Turene kan ofte være udsolgt i sæsonen hvis ikke du booker på forhånd. Det fleste af turene koster imellem 80-250kr.

 

Bestil det hele hjemmefra

Du kan bestille din flybillet hjemmefra og booke hotellet. Mange er begyndt at planlægge rejse på den måde. Nogle gange kan det betale sig, andre gange ikke. Husk på at rejseselskaberne der godt nok tjener penge på din rejse, også købe mange billetter af gangen, og derfor også kan købe dem langt billigere end os der kun bestiller få flybilletter af gangen.

Men derfor kan der godt være destinationer hvor det alligevel kan betale sig. Hvis du selv bestiller skal du huske at påregne transport fra Lufthavn til Hotel. Det er ofte med i pakkerejsens pris.

Ønsker du selv at lave din rejse, eller vil du bare sammenligne priserne på en færdig pakkerejse og en selv bestilt flybillet+hotel rejse kan du gøre det herunder.

Hotelscombined.dk – Find ledige hoteller på Mallorca. Book i god tid. Er du tidligt ude kan du ofte få et værelse for 2000kr for en uge på Mallorca.

momondo – Find de billigste flybilletter her!

Det vigtigste for at få ferien billigst muligt er at du er ude i god tid. I oktober kommer de første sommerferier på siderne.

Strande

Mallorca er kendt for gode lækre badestrande. Der er mange km sandstrand hele vejen rundt. Og der er mange af dem der er specielt velegnede til børn, da der ikke er ret dybt.

Du finder en guide om alle strandende på Mallorca her

Smid gerne en kommentar om dine egne ferie på Mallorca herunder.


Er du mere til storbyferie?

Så fortvivl ej – vi har lavet en guide til det også! Vi har samlet de bedste tips og tricks et sted, ligegyldigt om turen går til Barcelona, Berlin, London eller Købenavn! Du finder vores storbyferie guide her!

Similar Posts

Leave a Reply