Rapelling på Bornholm

Prøv rappelling på Bornholm – Danmarks eneste sted med klipper!

Er du vild med naturen og ikke bange for højder? Og vil du gerne prøve noget vildt?

Så skal du prøve rappelling på Bornholm. Det er helt vildt fantastisk! Du glider ned af klipperne, samtidigt med at du har den vildeste udsigt!

Oplevelsen Rappelling på Bornholm, er en af de mest købte. Og oplevelsen er helt sikkert en oplevelse for livet.

Rappelling på Bornholm er arrangeret af Bornholms outdoor center, som arrangere mange forskellige naturoplevelser, for gæsterne på Bornholm.

Du kommer i hænderne på Bornholms B.S.! Nemlig Anders Pedersen, der har outdoor centret på Bornholm. Anders er i bedste forstand, et rigtigt frilufts menneske, som går op i de forskellige events med liv og sjæl.

Er det dyrt at rappelle på Bornholm?

Det koster 349,-, for 3 timers rappelling, så det er på ingen måde dyrt. Beløbet inkludere turen på 3 timer, en instruktør, samt alt det udstyr der skal bruges. Så hvis du er på udkig efter en oplevelse på Bornholm der er “value for money”, er det klart en af de oplevelser på Bornholm vi kan anbefale mest.

Dem der har prøvet Rappelling på Bornholm roser eventet og mange kommer igen, for at prøve en tur mere.

Om Bornholms Outdoorcenter:

Bornholms Outdoorcenter blev startet op i 2013 af Anders Pedersen, der er indbegrebet af en friluftsmand. Han var tidligere friluftslærer på Bornholms Efterskole, og har klatret, rappellet, sejlet kayak og kørt mountainbike i over 10 år. Han har flere instruktørtitler i klatring end der er plads til at nævne her, og det samme er tilfældet med dykning, hvor han bl.a. er PADI Dive Master.


Prøv rappelling på Bornholm. Glid nedad de stejle klipper og nyd udsigten
Der er også meget andet du kan prøve på Bornholm. Se f.eks mere om klippeklatring på Bornholm eller om undervandsjagt på Bornholm.

Der er et utal af oplevelser på siden, som kan bruges til dig selv, eller som gave til en du holder af!