Ølsmagning Wintercoat

Ølsmagning Wintercoat – mikro bryggeri i Århus

Mikro bryggeriet Wintercoat er et familieejet bryggeri, der tilbyder ølsmagning i Århus, hvor du kan smage deres fantastiske forskellige øl.

Mikro bryggeriet skiller sig ud ved kun at have en bryggekapacitet på 800 liter. Der laves bryg 4 gange om ugen, og der veksles imellem de 7 forskellige øl. Malt henter de i England og vandet er fra egen brønd. Hvert enkelt bryg bliver observeret intenst, hele vejen igennem processen. Der er virkelig kælet for alle detaljer og nuancer i øllet hos Wintercoat mikro bryggeri.

Wintercoat´s ølsmagning er på ca. 1 1/2 time. Og der smages på 5-6 forskellige øl. Samtidigt med ølsmagningen, får du en masse fortællinger om øllets historier, samt en masse anekdoter fra bryggeriet.

Denne event får 5/5 stjerner hos de gæster der har deltaget i smagningen. Der bliver specielt givet mange point for seriøsitet og entusiasme. Man er ikke i tvivl om at der bliver gået 110% ind i det, med liv og sjæl og der er intet overladt til tilfældighederne. Selv Maltet er ikke noget der bare bestilles. Det bliver specielt udvalgt og hentet hjem fra England og kun det allerbedste får lov til at blive brugt til Wintercoats øl.

Alle opskrifterne hos Wintercoat er Niels Jørn Thomsens egne opskrifter og bryggeriet ligger stadig idag på hans barndomsgård. Så allerede der fornemmer man at der er kærlighed og sjæl tilknyttet bryggeriet.

Du fpr lov til at få specielle glas med hjem og der kan efterfølgende købes øl, hvor der er mulighed for rabat, for dem der har deltaget i ølsmagningen. Så det er endnu en god grund til at deltage i Wintercoats ølsmagning, selvom man kender deres øl i forvejen.

 

 

Ølsmagning i Sabroe, ved Århus. Wintercoat byder indenfor til ølsmagning

Århus tilbyder mange forskellige ølsmaginger. Men vidste du, at de faktisk har en af Danmarks bedste Ginsmagninger også? Ginsmagning hos Njord destilleri, er blevet en af de mest populære i hele Danmark.