Bouldering København

Bouldering København – hos Beta Boulders. 

Tag turen til København og dyst imod dine venner. Hvem er bedst eller hurtigst? Bouldering København er Danmarks største – så her er alt den plads man overhovedet kunne komme i tanke om! Og du skal slet ikke bekymre dig hvorvidt du er nybegynder eller lettere øvet. Instruktøren sørger for at få alle med.
Det hele foregår indendørs, så oplevelsen er heller ikke afhængig af vejr udsigten. Så det er bare med at komme afsted. Hiv et par venner med, eller tag en større gruppe afsted. Her er plads til jer alle!Bouldering København
 

Oplevelsen kunne være en perfekt optakt til en drenge/pige aften – eller måske som et led i en polterabend? Mulighederne er mange – og det er kun jer selv der sætter begrænsningerne. Og naturligvis kan Bouldering København også købes som gavekort. Det gør oplevelsen til en oplagt gave ide, som deltageren selv kan planlægge.

 

Oplevelsen hos Beta Boulders inkluderer: 

  • Bouldering København varer i alt 1 time
  • Instruktør under hele oplevelsen
  • Efter endt instruktion ulighed for at klatre selv
  • Lån af sikkerhedssko
  • Grundig instruktion. Herunder sikkerhed, basale teknikker  –  og hvordan man varmer forsvarligt op
  • Rum til at klæde om i
  • Varme og kolde drikke kan købes på stedet.

Deltagere skal være mindst 12 år for at kunne deltage. Erfaring ikke nødvendig. Instruktøren sørger for at få alle med, og oplevelsen tilpasses så alle kan deltage. Det vil være en god ide at købe noget at drikke bagefter, da man forbrænder imellem 500 og 900 kalorier per time.

Mere om Beta Boulders:

Bag Bouldering København står Beta Boulders. De har Danmarks største center. Og de erfarne instruktører sørger hele tiden for at alle kan være med.
Har I fået mod på flere oplevelser, så kan vi også varmt anbefale Kør Audi København, som er en oplevelse der også virkelig sætter gang i adrenalinen. Eller hvad med Pistolskydning i København, hvor I under ordnede forhold kan lege cowboy?