Tapas Aarhus

Tapas Aarhus – prøv vin, Petanque og Tapas i en og samme oplevelse! 

Hvis du er en ægte livsnyder, så bliver du nødt til at stoppe lidt op – og læse her. Vi har den perfekte oplevelse til dig! Tapas Aarhus hos Vin og Petanque er en oplevelse for dig som virkelig godt kan lide at opleve ting, hvor man kan kombinere flere ting. Det sparer tid og penge – men vigtigst af alt – så får man lov at prøve flere af ens yndlingsting på en gang!
Denne tur er virkelig en oplagt ide til en herreaften, hvor gutterne kan udfordre hinanden i at spille Petanque. Men tag jer i agt – for det er faktisk ikke så nemt som det ser ud til at være!


Tapas Aarhus
 

Vi har selv prøvet Tapas Aarhus, og vi kan kun virkelig anbefale dig at hive fat i vennerne – og så kom afsted. Vi garanterer at I får en virkelig dejlig aften, hvor I får bygget ovenpå jeres venskab. Her bliver mange nye historier at fortælle i fremtiden.

Naturligvis kan oplevelsen også købes som et gavekort. Dermed bliver det simpelthen ikke nemmere at give den perfekte gave til en du holder af.

 

Oplevelsen hos Vin og Petanque inkluderer:

  • Tapas Aarhus varer i alt 55 minutter
  • Der er inkluderet smagning på i alt 3 forskellige vine
  • Utrolig lækker tapas platte
  • Mulighed for at udvide oplevelsen med flere venner. Book begge baner!

Vidste du at den lille kugle som man skal ramme kaldes for “grisen”? Og vidste du så at Boules betyder kugler på fransk?

Mere om Vin og Petanque: 

Tapas Aarhus ligger i Østergade lige midt i hjertet af Aarhus. Her kan du smage ikke færre end 289 forskellige vine og kombinere dem med en lækker tapas. Hvis ikke det kan friste, så ved vi ikke hvad der skal til.
Har I fået mod på flere oplevelser, så har I fundet det rigtige sted. Vi formidler de bedste og billigste oplevelser! Hvad med at lære noget mere på Sushikursus i Aarhus? Eller hvad med Mexicansk mad Århus?