Kør Audi København

Kør Audi København på Sjællandsringen

Hvis du går med en lille drengdrøm om at blive den næste Tom Kristensen, så er Kør Audi København helt sikkert en oplevelse for dig! I denne model R8 får du så meget fart og spænding på banen, at du næsten ikke forstår det. Et formidabel optræk som får bilen fra 0-100 km/t på blot 4,6 sekunder. En meget erfaren Co driver som sikrer sig at du ved alt hvad der er værd af vide. Og et stilsikkert design på bilen. Hvis ikke det kan gøre dig blød i knæene, så ved vi ikke hvad der skal til!

Book oplevelsen til dig selv. Eller til en ven. Eller hvad med ham der snart skal giftes? Mulighederne er mangfoldige. Her sætter kun jeres fantasi grænserne. Bestil Kør Audi København i dag og gå sommeren i møde på fuld fart!


Kør Audi København
 

Oplevelsen på Sjællandsringen inkluderer: 

  • Banekørsel på Sjællandsringen. 4 omgang på i alt ca. 15 minutter.
  • En vild Audi (model R8) med 420 HK. Fra 0 – 100km/t på 4,6 sekunder.
  • Erfaren co-driver med som instruktør i bilen.

Vidste du at de 4 ringe i logoet, oprindeligt repræsenterer de 4 parter som oprindelig dannede bilmærket ? Dengang hed det Auto Union. En anden sjov ting ved disse biler er, at alle biler røntgenfotograferes inden de forlader fabrikken. Det er en helt unik form for kvalitetssikring.
Alle deltagere skal være over 18 år, og være i besiddelse af et gyldigt kørekort. Ligeledes må deltagere ikke være påvirket af alkohol eller andre stoffer.

 

Mere om oplevelsen: 

Firmaet bag Kør Audi København hedder Sports Car rental. Og de er skandinaviens største aktør på markedet for oplevelser i superbiler. Det er dit kvalitets stempel for en god oplevelse. Alle biler er dansk indregistrerede, og instruktører sørger for en grundig gennemgang.

Har I fået lyst til mere fart og spænding ? Hvad med at Prøv en Lamborghini på Sjællandsringen ? Eller hvis det skal være lidt mere bonderøvsagtig – kan vi også anbefale Djævleræs Sjælland.

Denne oplevelse kan også opleves på Jyllandsringen og på Ring Knutstorp i Kågeröd.