Ginsmagning
Smag den håndlavede gin fra Danmarks eneste dedikerede gin destilleri.

Ginsmagning Århus hos Njord Gin Distillery

Njord Gin Distillery har en simpel mission – de vil lave verdens bedste gin.

Deres Ginsmagning i Århus, har fundet en stor plads i mange danskeres hjerter. I dag kan man købe Gin i rigtig høj kvalitet og få en lækker smagsoplevelse.

Hos Njord Gin i Århus får i helt sikkert en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, og samtidigt en masse viden og inspiration med hjem

 

Njord Gin Distillery er målet at lave verdens bedste Gin. Og de er godt på vej!

Det er Danmarks første dedikerede Gin destilleri har de allerede fået flere priser og præmieringer, og målet er klart, de vil lave verdens bedste Gin.

Du kan selv smage om de er tæt på.

Denne Ginsmagning i Århus indeholder:

  • Velkomstdrink (vælg mellem to forskellige).
  • Fremvisning af Danmarks eneste gin-dedikerede destilleri.
  • Fortælling om ginens verden og om Njord Gins historie.
  • Smagning af 5 Njord gin.
  • Der vil være tonic på bordene til de gins, som man ikke drikker rent.
  • Snacks under smagningen.

Oplev Danmarks første Gindestilleri og smag deres sortiment. De laver kun få flasker hver gang som alle er nummererede.

Læs mere om Njord oplevelsen. 

Ginsmagning Njord Distillery

 

Hos Njord Gin laver man ikke kun Gin for den brede interesse. Der bliver produceret rigtig mange forskellige Gin i mange forskellige batch størrelser. F.eks har de flere limited udgaver og også en udgave med gavebox og cocktail bog. Så der er masser af muligheder uanset om du er på udkig efter en prisvenlig Gin efter smagningen, eller kigger efter gaven til din far der skal have den flotte indpakning og cocktail bogen. Og under Ginsmagningen og bagefter, kan du selvfølgelig få masser af vejledning om hvilken Gin der er den rigtige hvis du går i “Gin som gave” tanker.

Njord Gin

Et fun fact om denne, i dag store og seriøse, Gin producent er at det hele startede med 2 Gin nørder der bare brændte for Gin og fremstillingen af den. Der var ikke store koncerner og pengemænd i ryggen. Det startede med ren entusiasme og gåpåmod.

Og den dag i dag, bliver det stadig drevet med lidenskaben for Gin og for at skabe verdens bedste gin som drivkraft. I starten var der langt imellem de udsolgte Ginsmagninger i den ellers festlige by Århus, men i dag er der ofte ventetid på smagningerne og antallet er øget siden de første smagninger fandt sted.

Og har man prøvet en ginsmagning, er det ikke nogen grund til ikke at komme igen. Processen med at fremstille Gin udvikler sig hele tiden hos Njord, så om 6 måneder kan det være du skal prøve igen og se om din favorit Gin er en anden.


Vil du se andre ginsmagninger end den hos Njord Gin? Der findes heldigvis fantastiske ginsmagninger rundt omkring i  hele landet! Klik her og se ginsmagninger i hele Danmark, det bliver mere og mere populært efterhånden som der bliver fremstillet flere og flere gode Gin hos producenterne.

Der findes også en Ginsmagning i Århus hos Smagførst, der får topkarakterer af brugerne. 

 

Eller vil du se hvad Århus ellers har at byde på? Så se vores oversigt over Ginsmagning i Århus

God fornøjelse!