Brunch i Odense - måske byens bedste brunch

Skøn brunch i Odense hos Eydes Gastro Pub

Midt i dejlige Odense finder vi Eydes Gastro Pub, som måske er det bedste bud på en fantastisk brunch i Odense.

Eydes Gastro Pub er et skønt og hyggeligt sted, der lægger vægt på stærke værdier, som gode, økologiske råvarer og masser af nærvær og hygge. Hos Eydes kan du både få den intime oplevelse, ved et lille bord i en krog, eller nyde et selskabeligt måltid ved et af stedets langborde.

Klik her for at læse mere om brunch hos Eydes.

Måske den bedste brunch i Odense

Hos Eydes laver de den måske bedste brunch på Fyn. Eydes er lidt speciel i den forstand, at menukortet sjældent er det samme fra dag til dag. Det bliver nemlig varieret, ud fra køkkenchefens fantasi, og hvilke råvarer der er til rådighed netop den dag.

Ovenstående fantasifulde tilgang til brunch konceptet, kombineret med de skønne, økologiske råvarer, bidrager til at Eydes har gjort sig fortjent til, at omtales som den måske bedste brunch i Odense.

Madkursus hos Timm Vladimir's køkken med fokus på Nyt Nordisk

Hvad er inkluderet?

Med i prisen på 250 kroner, får du følgende:

  • 2 timers brunch, lavet af den kreative køkkenchef, med kvalitets råvarer
  • Et stort udvalg af klassiske brunch og frokostretter
  • “Drik hvad du kan” af te, juice, kakao og kaffe

Her får du altså virkelig noget for pengene, og har mulighed for at få stillet både sulten og tørsten. En gastronomisk oplevelse, til en fair pris.

Mere om Eydes Gastro Pub i Odense

Hvis du har set dig lun på Eydes bud på den bedste brunch i Odense, så kan du godt forberede dig på at besøge et sted der emmer af stemning. Den unikke indretning, og det spændende og varierende menukort, sikrer at du får en oplevelse hver gang.

Uanset om du er på jagt efter en lækker brunch, en solid frokost eller et skønt aftensmåltid, så er Eydes i Odense helt sikkert et besøg værd.

Klik her for at læse mere om brunch hos Eydes.

Klik her hvis du er på udkig efter flere oplevelser i Odense og på Fyn.