Par nr. 7, oplev legenderne
Bliv en del af par nr.7 for en dag

Banecykling i Ballerup som oplevelse

Giv banecykling i Ballerup for en dag, som gave til dig selv, eller en ven som er cykelinteresseret.

En oplevelse med par nr. 7 Michael Sandstød og Jimmi Madsen, er en oplevelse for livet for de cykel interesserede.

Banecykling i Ballerup får de fleste til at tænke på par nr. 7. Michael Sandstød og Jimmi Madsen. Og nu kan den store drøm om at prøve kræfter som par nr. 7 komme i opfyldelse.

 

Her får du 2 timers banecykling hvor i bliver instrueret af par nr. 7, Michael Sandstød og Jimmi Madsen. I prøver forskellige konkurrencer af indenfor banecykling. I låner banecyklen så i skal ikke selv medbringe cykel. Cyklen har KEO pedaler og fast nav.

Der er mulighed for at låne cykeltøj, sko og hjelm.

I bliver undervist i banecyklingsteknik, og prøver at køre på den eneste indendørs cykelbane i DK.

Du får lov til at blive prøvet af i en klassisk tidtagning.

Banecykling med Sandstød og par nr. 7. Oplev det og få din drøm til at gå i opfyldelse

Dette event er, udover at være en kæmpestor oplevelse, en god anledning til at prøve dig selv af i tidstagning, samt få nogle fif af gamle proffer. Har du en ven der også går meget op i cykelsport, er dette en kanon mulighed til en lille konkurrence.

Selvom 6 dagesløbet er kendt og meget populært, er indendørs cykelbaner ikke noget der hænger på træerne i Danmark, faktisk er dette den eneste bane hvor du kan prøve det. Derfor er en oplevelse op Ballerup Cyklebane en helt unik og speciel oplevelse, da det er den eneste indendørs cykelbane i Danmark.

Så uanset om det er til dig selv, eller som gave til en cykelentusiast du kender, er dette event en helt speciel og unik oplevelse.

Søger du oplevelser i København hvor du skal bruge din fysik, kan vi også anbefale den spændende undervandsjagt i København.