Gourmetophold Gl rye

Gourmetophold Gl Rye – på Lyng Dal Hotel. 

Gourmetophold Gl Rye på Hotel Lyng Dal er en oplevelse der ligger kun et smut fra store byer som Silkeborg, Horsens, Skanderborg og Århus. Godt placeret i det midtjyske tilbyder Lyng Dal hotel en uovertruffen landlig idyl kombineret med klassiske danske retter. I Gl Rye er der desuden ikke ret langt til Gudenåen, som jo er Danmarks længste med sine imponerende 158 km

Her finder I mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og jag. Lange gåture med hinanden hånd i hånd. Tid til hinanden. Tid til fordybelse. Og ikke mindst. Tid til at være forelsket. For man kan ikke være andet end forelsket i dette pragtfulde sted. Og det kan anbefales at tage et par gode sko med, for naturen indbyder virkelig til gå-ture.

Så snyd ikke jer selv for denne unikke landlige oplevelse. Tag nogle dage ud af kalenderen og nyd Gourmetophold Gl Rye, der med sit bindingsværk byder jer velkommen!


Gourmetophold Gl Rye
 

Oplevelsen på Lyng Dal Hotel inkluderer: 

  • Hyggeligt dobbeltværelse der overnattes i
  • Køkkenenet tilbereder en 3 retters menu hvor vin/drikkevarer tilkøbes
  • Lækker morgenmad inklusiv hjemmelavede specialiteter.
  • Til værelset hører der desuden enten fransk altan eller terasse
  • Gratis internet
  • Gratis parkering

Praktisk information: 
Der er check-ind fra kl. 14.00 på ankomstdagen, og udtjekning kl. 11.00 på afrejsedagen. Det kan anbefales at tage et par gode sko med til traveturene rundt i naturen.

Mere om Hotel Lyng Dal hotel: 

Hotel Lyng Dal er et familie ejet hotel, som har passion for at skabe mad på de bedste råvarer. Råvarerne handles altid lokalt og tilberedes i en moderne version af de danske klassiske retter. Og det er hvad enten det er urter, grøntsager eller kødet fra den nærliggende gård.

Skulle I have fået lyst til flere unikke oplevelser, kan Living-guide varmt anbefale andre af vores smagsoplevelser. For eksempel Ølsmagning Silkeborg, som ligger kun lige et stenkast fra Gl Rye – eller hvad med Vinsmagning hos SMAGFØRST som med sin placering i Århus heller ikke er langt væk.