gourmetaften på hotel Blokhus

 

Gourmetaften på Hotel Blokhus – en perfekt date night

En gourmetaften på hotel Blokhus bliver med garanti en oplevelse for dig og den du holder af – som du vil huske på i lang tid fremover. Her er I centrum for begivenhedernes gang. Hotellet der er bygget i 2017 emmer af stemning.

Her har i solen, havet, maden og hinanden. Og imens I sammen indtager det overdådige festmåltid på hele 6 retter, sørger solnedgangen og himlen for en uforglemmelig afslutning på aftenen. Middagen som I skal indtage udgøres af lokale råvarer der er i sæson. Kødet er ligeledes lokalt opdrættet. Og de økologiske grønsager er avlet med omhu af lokale producenter. Og som rosinen i pølseenden, så er fisken jo helt naturligt nok friskfanget i Vesterhavet.

Faktisk ligger hotel Blokhus blot 30 minutters kørsel fra Aalborg – og det tilføjer endnu en dimension til oplevelsen – med alle byens seværdigheder og kultur tilbud.

Så tøv ikke – inviter fruen eller kæresten med på en uforglemmelig gourmetaften i det nordjyske. Vi vil næsten garantere at I ikke bliver skuffet!

Er du interesseret? Så klik her for at bestille en gourmetaften på Hotel Blokhus.

Gourmetaften på hotellet inkluderer: 

  • Lidt lette snacks i form af både vådt og tørt inden middagen
  • Kokkens ypperste formåen på en overdådig 6-retters menu
  • Mulighed for at tilkøbe en vinmenu til middagen
  • En lækker afslutning på middagen med kaffe eller the, og hertil hjemmelavede petit fours

Gourmetaften på Hotel Blokhus

Mere om Hotel Blokhus:

Man kan næsten ikke sige for meget om Hotel Blokhus. Stedet emmer at god stemning, hygge og garanti for velvære. Her værnes om det lokale, med respekt for kvaliteten. Og der gås ikke på kompromis nogen steder.

Hotellet er Blokhus eneste badehotel nu til dags, og skulle man have lyst til at opgradere oplevelsen og overnatte i et af hotellets 38 dobbeltværelser kan vi også tilbyde Luksusgourmet ophold på Blokhus Strandhotel.

Skulle man derimod ønske at komme endnu tættere på vandet, vil vi anbefale at starte bilen og prøve Østersjagt i Limfjorden.