Faldskærmsudspring Tureby

Faldskærmsudspring Tureby – i samarbejde med klubben DFC på Sjælland

Langt de fleste mennesker har en uforløst drøm i deres liv. Noget de gerne ville have prøvet. Og for mange mennesker så kan Faldskærmsudspring Tureby godt være en af de uforløste drømme. For hvordan får man lige taget hul på sådan en drøm? Et tandem spring kan været svaret du leder efter.
I et tandemspring hos Faldskærmsudspring Tureby får du yderst kompetente og professionelle instruktører på hvert spring. Så her får du den absolut bedste førstegangs oplevelse for din drøm. Så hop på den lille Cessna og hop ud fra 3 km højde. Dit liv bliver aldrig det samme igen. Men vi må advare. Det er stærkt vanedannende.


Faldskærmsudspring Tureby
Så kender du en som trænger til et skub i livet, eller trænger du måske selv? Uanset dit nuværende ståsted i livet, så giver et tandemspring dig en ny vinkel på dit liv. Og hvem ved ? Måske bliver du så vild med oplevelsen at du kunne finde på at springe solo på Faldskærmsudspring Viborg?

 

Oplevelsen med klubben DFC på Sjælland inkluderer: 

  • Grundig instruktion inden afgang på ialt 15 minutter
  • Flyveturen på Faldskærmsudspring Tureby tager i alt  20-25 minutter
  • Fænomenal udsigt fra 3000 meters højde
  • Kontrolleret frit fald på 30 til 40 sekunder
  • Svæveturen i faldskærmen tager op til 7 minutter
  • Deltageren får et certifikat for gennemført spring
  • Mulighed for at få en video af dit spring

Der gøres opmærksom på at såfremt man ønsker en video af Faldskærmsudspring Tureby, skal dette bestilles på forhånd under tilmelding. Deltageren må maksimalt veje 90 kg af hensyn til bedste mulige oplevelse. Da udspring er særdeles vejr afhængig, anbefales at man følger udsigten meget tæt op til oplevelsens start.

 

Mere om Klubben DFC på Sjælland:

Faldskærmsudspring Tureby er grundlagt i 1969 og er dermed en af landets ældste klubber, når det kommer til tandemspring. Klubben er naturligvis medlem af Dansk faldskærmsunion, hvilket betyder at alle nuværende og fremtidige regler overholdes til punkt og prikke.

Hvis I ikke helt er overbeviste om at udspring er den bedste løsning for jer, så kan vi også tilbyde Paragliding Værløse – som er en mellemting imellem et rigtigt spring og det at føles vægtløs.