Baristakursus København

Baristakursus København – hos The Coffee Collective

Nogen gange i livet skal man lære at lade det man troede var sandheden ikke er det korrekte. Baristakursus København er lige præcis een af de ting, hvor man tænker: “jeg ved da godt hvordan man laver en god kop kaffe”. Beklager – men det gør du ikke. Eller – ihvertfald ikke før efter du har besøgt denne oplevelse. Det tør vi næsten godt give dig en garanti på.
I løbet af de 3 timer denne oplevelse varer, bliver din viden om kaffe opgraderet på stort set alle fronter. Hvor længe skal man fx. kværne kaffen? Hvad betyder ristningen på bønnerne? Det og meget mere får du nu en unik mulighed for at beriget med!


Baristakursus København
Baristakursus København kan også købes som gavekort. Det kan vi godt lide – for det betyder at oplevelsen er en oplagt gaveide. Og det bedste er, at modtageren selv kan bestemme hvornår det hele skal finde sted. Så snyd ikke dig selv – eller een du holder af. Tag til København og prøv denne skønne oplevelse.

 

Oplevelsen hos The Coffee Collective inkluderer: 

  • Baristakursus København varer i alt 3 timer
  • Lær hvordan du indstiller din kaffekværn korrekt
  • Bryggeopskrifter.
  • Lær hvordan du tilbereder mælk til latte og cappuccino.
  • Prøvesmagninger af mange forskellige slags kaffe inkluderet

Vidste du at kaffe indeholder imellem 800 og 1000 forskellige aromastoffer, hvilken gør den til en meget kompleks drik? Vidste du så også at kaffebønnen rent faktisk er en frugt?

 

Mere om The Coffee Collective: 

Baristakursus København har et risteri, som sammen med 3 barer og en skole udgør kernen i oplevelsen. Missionen er at formidle budskabet om den gode kaffe, således at også den lille hjemmebarista kan få gode oplevelser.
Hvis I har fået mod på flere oplevelser, så vil vi klart anbefale Ølsmagning hos Ølsnedkeren, som virkelig er et besøg værd. Eller hvad med Champagnesmagning København ?

Uanset hvad I vælger af oplevelser, ønsker vi jer en rigtig god fornøjelse!