ansigtsbehandling København

Ansigtsbehandling København – Murad behandling hos Arndal

Du stresser rundt. Du arbejder meget og føler alligevel at du ingenting når. Du er spændt til bristepunktet. Fortvivl ikke – for med ansigtsbehandling København kommer du i de bedste hænder! Og du bliver igen i stand til at fokusere på det som betyder noget for dig.

I løbet af de 50 minutter som behandlingen varer vil du opleve hvordan du får fornyet energi tilbage i kroppen. Du bliver igen i stand til at fokusere, og hvad er endnu mere vigtigt: din hud vil takke dig, fordi det nu er klar til at modstå sol, vind og blæst endnu engang.


ansigtsbehandling København
Selve ansigtsbehandling København tager udgangspunkt i at din krop hele tiden taler til dig.
Vidste du at vi ubevidst rører ved vores ansigt mere end 1000 gange om dagen i gennemsnit? Det gør ansigtet til et talerør for dit mentale helbred.
Det er derfor meget vigtigt at bruge tiden på sig selv nogen gange.

Oplevelsen kan naturligvis købes som gavekort. Dermed er oplevelsen en oplagt ide til en gave, når du skal forkæle nogen du holder af.

 

Murad behandling hos Arndal inkluderer: 

  • Ansigtsbehandling København varer i alt 50 minutter
  • Dybderens og personlig hudanalyse.
  • En lækker peeling – din hud bliver som ny!
  • Få en lækker ansigtsmaske til at hjælpe huden på vej
  • Nakke- og décolletémassage.
  • Der serveres noget koldt at drikke under behandlingen.
  • Gratis adgang til spaområdet med boblebad, dampbad og sauna. Boblebadet er saltvand

Vidste du at kroppen frigiver stoffet phenylethylamin når du holder øjenkontakt med et andet menneske i lang tid ? Stoffet er i familie med amfetamin, hvilket faktisk vil sige at du kan blive afhængig af at kigge andre mennesker i øjnene. Så ved at prioritere dig selv – så prioriterer du også dem du holder af.

Mere om Arndal:

Det er i hjertet af København, at du finder Arndal spa, wellness og personlig træning. Her ligger den som en oase midt i det pulserende liv, der kendetegner byen. Hos Arndal er velværen for den enkelte i centrum hele tiden.

Hvis du har fået mod på meget mere personlig velvære, så kan vi også anbefale Tempelmassage København. Det giver virkelig din energi et tiltrængt løft!