Svæveflyvning i Aalborg

Svæveflyvning Ålborg

Svæveflyvning – Følelsen af total frihed, fred og ro. Du kan kun hører fugle og vinden, når du glider igennem den nordjyske luft.

Svæveflyvning får flere og flere tilhængere og klubberne flere medlemmer, fordi mange har opdaget at svæveflyvning er ren meditation.

Prøv det, for få hundrede kroner nu, ved at bestille her.

Svæveflyvning i Aalborg er stilhed, adrenalin og suset i maven, samtidig med at du rammes af en komplet ro.

Man mærker hvordan følelsen af at svæve er. Og det er helt fantastisk! Der er kun jer, den smukkeste udsigt i Nordjylland og en ro man ikke kan opleve på landjorden.

Selvom det er helt vindstille kan svæveflyveren stadig flyve og hvis du er heldig er det netop sådan en dag du kommer op.

Stilheden hvor man kan høre fuglene og mærke “svævet” er helt fantastisk. En klar sommerdag er denne oplevelse helt sikkert noget af det smukkeste man kan forestille sig.

Hvad er inkluderet i Svæveflyvning Aalborg: 

Introduktion med spilstart:

  • 6-10 minutters flyvning.
  • Briefing før og efter flyvning.
  • 30-60 minutters oplevelse med flyvning og briefing.
  • Erfaren pilot med under hele flyvningen.
  • Mulighed for grill og aftensmad med egen medbragt mad for dig og familie/venner bagefter.


Prøv svæveflyvning i Ålborg og oplev den smukkeste udsigt over nordjylland
Instruktørerne fra Ålborg svæveflyver klub er utroligt passionerede og professionelle. Du får forklaret alt omkring flyvningen inden afgang og sikkerhede før, under og efter flyvningen er altid første prioritet hos dem.

Overvejer du om selv skal have en svæveflyver, er det en rigtig god måde at få det prøvet af på, for at se om svæveflyvning er noget for dig. Det er en sport der fænger rigtig mange, på grund af den ro der er i luften, samt den smukke udsigt man altid oplever når man svæver højt oppe over jorden. Prøv svæveflyvning hos Ålborg svæveflyver klub og få dit livs smukkeste oplevelse fra luften, med en erfaren instruktør.

 

Du kan også prøve Svæveflyvning i Herning!