Undervandsjagt på Bornholm - UV jagt hos Bornholm Outdoorcenter

Undervandsjagt på Bornholm – Prøv UV jagt hos Bornholms Outdoorcenter!

Én ting er at stå på land og fiske – noget helt andet er at fange dem på deres egen hjemmebane. Undervandsjagt på Bornholm er en unik oplevelse, hvor du oplever livet under vandet, mens du forsøger at fange fiskene i deres miljø. Under vandet er der ingen lyde, du bliver udfordret på syn, og lyset falder på en anden måde, samtidig med at du bevæger dig rundt og forsøger at jagte fiskene.

Undervandsjagt er perfekt at prøve på den “barske” ø, Bornholm. Det er en utroligt spændende og unik oplevelse, som du helt sikkert aldrig vil glemme!

Er du interesseret? Så klik for at læse mere om Undervandsjagt på Bornholm.

Med i oplevelsen får du:

  • Professionel instruktion og undervisning i UV jagt. Instruktøren er med jer hele dagen, og guider jer gennem oplevelsen.
    I bliver undervist i teori, sikkerhed og laver praktiske øvelser, inden turen går under vandet.
  • Undervandsjagt, hvor i kommer ud og prøver jeres jagtinstinkt af.
  • Alt udstyr i får brug for er inkluderet.

Oplevelsen tager alt i alt cirka 3 timer. I er max 4 på kursus ad gangen.

Undervandsjagt på Bornholm - UV Jagt hos Bornholms Outdoorcenter - bestil her

Mere om Undervandsjagt på ferieøen Bornholm

I lærer som sagt en masse om både teori og praksis, bag UV jagt. I lærer tricks til hvordan i passer på jer selv under vandet, hvordan i holder vejret længe, og hvordan i skal agere under vandet.

I bliver undervist i undervandsjagt på Bornholm Outdoorcenter, af øens svar på B.S. Christiansen. Anders Pedersen er den totale friluftsmand, med et CV der både lister et job som friluftslærer på Bornholms Efterskole, og instruktørtitler i både klatring og dykning – naturligvis heriblandt Undervandsjagt.

Undervandsjagt på Bornholm er den perfekte oplevelse til alle der gerne vil lidt ud af deres komfortzone, og prøve noget nyt og spændende. At jage i et andet element, giver en helt speciel oplevelse, og kan derfor anbefales til alle der elsker jagt, fiskeri eller friluftsliv.

NB: Der tilbydes kun UV jagt mellem maj og september – det kræves også at vandet som minimum er 14 grader varmt.

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med undervandsjagt på Bornholm!


Bestil sommerhus på Bornholm

Vil du gerne vide mere om muligheden for at bestille et sommerhus på Bornholm? Hvad end det er en forlænget weekend, en sommerferie eller noget helt tredje, så kan du ved at kikke her, finde information om miniferie i Danmark.